groepsreizen

Grootste groepsreizen overzicht online

De mooiste groepsreizen per land vindt u bij de Rondreiskoning. Wij tonen de beste groepsreis aanbieders qua prijs kwaliteit verhouding. Op eenvoudige wijze kunt u het aanbod per land of aanbieder bekijken en de goedkoopste of de voor u beste groepsreis selecteren. Alle top aanbieders met de meest prachtige reizen zijn op deze site te vinden.

Groepsreizen Azië
Azie, met name in Indonesie, Thailand en China brengt u in oosterse sferen. India en Sri Lanka het Hindoeïsme. Ontdek de vriendelijke Aziaten en de schitterende natuur en cultuur

Groepsreizen China
Groepsreizen India
Groepsreizen Thailand
Groepsreizen Indonesie
Groepsreizen Vietnam

Groepsreizen Afrika
In Afrika ga je op groepssafari in landen zoals Zuid Afrika en Kenia. In Oeganda ontmoet je de berggorrilla’s en in Mozambique maakt u een duik met een whaleshark.

Groepsreizen Botswana
Groepsreizen Kenia
Groepsreizen Namibie
Groepsreizen Oeganda
Groepsreizen Tanzania
Groepsreizen Zuid Afrika

Groepsreizen Oceanië
In Australie en Nieuw Zeeland vind je unieke flora en fauna. Je zult onder de indruk zijn van al het moois dat u tijdens een groepsreis in een van deze landen voorgeschoteld krijgt.

Groepsreizen Australie
Groepsreizen Nieuw Zeeland

Groepsreizen Europa
Ieder Europees land en gebied is uniek. Of het nu een groepsreis gaat in Scandinavië of een prachtige rondreis in Italië of Spanje. Variatie alom en er zijn veel groepsreizen in Europa mogelijk.

Groepsreizen Midden Oosten
Het Midden Oosten biedt groepsreizen die in het teken staan van oude nederzettingen, sprookjesachtige kahsba’s, Pyramides en wereldwonderen zoals Petra in Jordanie.
Groepsreizen Egypte
Groepsreizen Jordanie
Groepsreizen Marokko

Groepsreizen Midden Amerika

In Midden Amerika is de combinatie flora, fauna en cultuur interessant. Met name Costa Rica, Mexico en Guatemala populair terwijl in het Caribisch gebied Cuba steeds interessanter wordt
Groepsreizen Belize
Groepsreizen Mexico
Groepsreizen Costa Rica

Groepsreizen Noord Amerika

Een groepsreis door De Verenigde Staten, Canada of Alaska gaat meestal per bus of vliegtuig. Wordt sóchtends wakker in San Francisco en ontdek sávonds Miami. Of reis van Toronto naar Vancouver

Groepsreizen Verenigde Staten
Groepsreizen Alaska

Groepsreizen Zuid-Amerika

In Zuid Amerika kun je prachtige groepsreizen maken door landen zoals Argentinie, Brazilie en Peru maken. Ook Suriname en Ecuador zijn waanzinnig vanwege de natuur en de oeroude tradities!
Groepsreizen Argentinie
Groepsreizen Brazilië
Groepsreizen Colombia
Groepsreizen Peru

Overige Regio’s

 

Met groepsreizen ontdek je samen natuur en cultuur

Wij willen dat je tijdens een groepsreis onbezorgd kennis maakt met onbekende landen, culturen en locale bevolking. Proef het onbekende en laat je onderdompelen in al het moois wat een land te bieden heeft. Dit tezamen met gelijkgestemden. Vergelijk onze geselecteerde groepsreizen maar eens en laat je inspireren.

Door het aanbod van meerdere georganiseerde groepsreis aanbieders te tonen kunnen wij u een breed aanbod groepsreizen per land of werelddeel aanbieden. Overzichtelijk en snel kunt u honderden euro’s besparen door het aanbod per land te vergelijken.

Groepsreizen en groepsvakanties

De voordelen van reizen in een groep is dat je met meerdere mensen op reis bent. Op deze manier leer je nieuwe mensen kennen en beleef je tezamen de hoogtepunten van een land of gebied. Je trekt aan elkaar op waardoor er nog mooiere momenten tijdens een groepsreis kunnen ontstaan dan anders. De Rondreiskoning toont groepsreizen in bijna 100 landen. Ons hoofddoel is om reizigers onvergetelijke reizen, aan te bieden voor een juiste prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast willen wij aantonen wat er qua groepsreizen allemaal mogelijkheid is. Transparant, kwalitatief en waar voor je geld is ons devies!

Groepsreizen diverse aanbiedingen

Klik op de link om de groepsreis aanbieding te bekijken. Klik voor meer groepsreizen het betreffende land. Naast deze aanbiedingen hebben wij de mooiste groepsrondreizen per werelddeel/land geselecteerd. Deze kunt u vinden door direct hieronder naar beneden te scrollen.

28 dgn groepsreis Zuid Amerika
20 dgn groepsreis Suriname
23 dgn Groepsreis Marokko
11 dgn Groepsreis Egypte
16 dgn groepreis USA en Canada

Australie Nieuw Zeeland | 29 dagen
Groepsreis Nieuw Zeeland | 25 dagen
Argentinie en Patagonie-Chili | 23 dagen
De wereld van de Maya’s | 23 dagen 
Hoogtepunten Colombia | 18 dagen
Bali en Lombok