rondreis namibie

Rondreis Namibië opties

Een rondreis Namibie is een aparte ervaring. Namibie is namelijk met geen enkel land te vergelijken. Je zult je op een andere planeet wanen. Dit Afrikaanse land heeft natuur die nergens anders voorkomt. Oranjerode woestijnen, hoge zandduinen, onbekende diersoorten en savannes waar nog diverse traditionele stammen zoals de Himba’s leven. Rondreizen Namibie zijn er in diverse vormen en lengtes. Wil je meer weten over Namibie en of er op dit moment een aantrekkelijke reis of aanbieding wordt aangeboden. Lees dan snel verder…

Safari en rondreis Namibië – ontdek een andere planeet

Namibie is een land zoals geen ander en een waar geologisch wonder vol contrasten en vreemdsoortige natuurfenomenen. Woeste landschappen, gestrekte savanne vlaktes met een kleurrijke horizon, een verlaten grillige kustlijn en de roodgekleurde woestijn de Namib maken dit land uniek. Hier vind u de hoogste zandduinen ter wereld en een schat aan prehistorische rotstekeningen. In Kaokoland vind u de primitieve en tegelijk fascinerende levenswijze van de rood glimmende Himbavrouwen of ‘Okermensen’. In Kalahari en Etosha, het immense wildpark vind u een grote diversiteit aan dieren en vogels. Ontdek dit unieke land en bekijk ons aanbod aan safari’s en rondreizen Namibië.

Namibië hoogtepunten

Ga op zoek naar leeuwen, olifanten en zebra’s in het beroemde Etosha National Park. Beklim ’s werelds hoogste zandduinen in de Sossusvlei en ontmoet de laatste nomaden van Namibië.

Rondreis Namibië – Van groepsreis tot individueel

Een groepsreis Namibie is de ideale manier om het land te verkennen. U leert andere reizigers kennen die hetzelfde doel hebben als u: genieten van al het natuurschoon dat voorgeschoteld wordt. Ook is het mogelijk om zelf uw rondreis door Namibië samen te stellen. Zowel als groepsreis of individueel zijn er bij de Rondreiskoning vele mogelijkheden. Bekijk het rondreis en safari aanbod op onze webpagina maar eens.