Rondreis China

Rondreis China opties

Een rondreis door China is een unieke ervaring. Dit immense land biedt liefhebbers van rondreizen vele mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld de Chinese muur, een bruisende stad als Hongkong, de terracota legers van Xian, of het karstlandschap rond Guilin. De Rondreis Koning biedt diverse reizen in China aan, in samenwerking met diverse partners. Door rondreis aanbiedingen en omschrijvingen van diverse reizen krijgt u een goede indruk welke reis en aanbieder het beste voor u en uw eventuele medereizigers bestemd is.

Groepsreis
12/15/18/21/24 dagen
Groepsreis
Privereis
12/16/18/21/24 dagen
Privereis
Reizen met kinderen
12/15/18/21/24 dagen
Reizen met kinderen

De variatie van een rondreis China

China is een van de grootste landen ter wereld en het is daarom niet vreemd dat er enorm veel variatie en mogelijkheden voor een rondreis zijn. Hoogtepunten in het land zijn er teveel om op te noemen. Naast de attracties genoemd in de intro, zijn de Verboden stad in Peking, de parelwitte stranden in de provincie Huillin en de heuvellandschappen in Tibet en Lijiang een must. Helaas kun je dit niet allemaal in één reis te zien krijgen.

Rondreis China. Groepsreizen en individueel
Omdat een rondreis door China een moeilijke keuze kan zijn vanwege het enorme aanbod in variatie, proberen wij u te helpen. Wij hebben diverse aanbieders van groepsreizen China onder de loep genomen en de beste reizen uitgelicht. Zowel groepsreizen als individueel zijn er reis mogelijkheden door China. Wie helemaal zelf een rondreis zou willen samenstellen kan uit ons aanbod een partij kiezen die u hierbij zou kunnen helpen. NRV, Riksjaonline en VanVerre zijn gespecialiseerd in het samenstellen van rondreizen China op basis van persoonlijke wensen.

 

 FOX: Rondreis highlights van China
Chinaonline: Individuele rondreis China 
Shoestring: China in twee weken
NRV: Rondreis hoogtepunten China
Fox individueel: Rondreis parels van China
Djoser: Rondreis China & Tibet

Riksjaonline: Bouwstenen rondreis China
SNP: Hiking Van de Muur tot de hoogste bergen
VanVerre: China Reizen op Maat 
Sawadee: Rondreis Chinese cultuur
Kras: excursiereis keizerrijk Peking
333Travel: Op zoek naar Pandaberen
Koning AAP: Transsiberie Express