Rondreis Spanje

Een rondreis Spanje laat u het traditionele Spanje zien. Aantrekkelijke steden met een prachtige architectuur, geheimzinnige middeleeuwse witte dorpjes en een schitterend landschap waar de tijd heeft stilgestaan. Het voordeel is dat u in een paar uurtjes vliegen aan uw rondreis kunt beginnen. U stapt in een mum van tijd in een andere wereld dat Spanje heet. Wil je door Spanje reizen? Backpacken of een rondreis maken over het Spaanse vaste land of eiland hoppen? Spanje is het ideale land om per rondreis of met je rugzak te verkennen. Het land is enorm gevarieerd en iedere streek en eiland zijn uniek. De witte dorpjes van Andalusie, het schitterende berglandschap van Baskenland en de prachtige natuur op Mallorca zijn maar enkele voorbeelden van wat de mogelijkheden zijn betreffende Spanje. Dit alles op maar een paar uurtjes vliegen of een dag met de trein vanuit Nederland en Belgie.

Groepsreis
12/15/18/21/24 dagen
Groepsreis
Privereis
12/16/18/21/24 dagen
Privereis
Reizen met kinderen
12/15/18/21/24 dagen
Reizen met kinderen

Tijdens een rondreis wilt u naast het zien van de meest prachtige bezienswaardigheden natuurlijk ook de geneugten van het Iberisch schiereiland proeven. De meeste rondreis aanbieders hebben een bezoek aan een wijnboerderij of een bodega op het programma. Hier kunt u heerlijk aan een Spaanse wijn of sherry nippen om vervolgens te genieten van de heerlijke lokale keuken. Een tapas is in iedere uithoek van Spanje te vinden en juist in oude middeleeuwse bergdorpjes smaakt deze het lekkerst. Ook zult u bij de meeste rondreis aanbieders de Flamingo ontdekken. Deze traditionele Spaanse dans, zult u in vrijwel elke Spaanse stad die u aandoet op de pleintjes aantreffen.

Rondreizen Andalusie en overige
Een rondreis Spanje speelt zich meestal af in het prachtige Andalusië met haar Siërra Nevada en oude witte dorpjes. Ook zijn er mogelijkheden met Barcelona of Madrid op het programma of juist een minder toeristisch gebied waar actieve rondreizen ondernomen kan worden. U kunt zelfs kiezen uit een rondreis gecombineerd met Marokko. Spanje heeft vele mogelijkheden om te ontdekken.

Groepsreizen en individuele reizen Spanje
De Rondreiskoning toont u een overzicht van de meest prachtige rondreizen die door de beste Spanje specialisten worden aangeboden. Een groepsreis, familievakantie, fly&drive of busreis Spanje behoren tot de mogelijkheden. Bekijk snel ons rondreizen Spanje aanbod en kies de voor u aantrekkelijkste rondreis.