Rondreis Filippijnen

Rondreis Filipijnen opties

Een rondreis Filipijnen staat voor paradijselijke eilanden bezaaid palmbomen leunend in het heldere zeewater. Rijstterrassen, jungles, vele diersoorten en geweldige duiklocaties. Een interessante mix van Spaanse, Amerikaanse en Chinese cultuur heeft de Filipijnse bevolking gevormd tot de meest gastvrije mensen die ze nu zijn. Deze combinatie zorgt ervoor dat een rondreis Filipijnen een unieke onvergetelijke ervaring is.

Groepsreis Filipijnen
12/15/18/21/24 dagen
groepsreis-filipijnen
Singlereis Filipijnen
12/16/18/21/24 dagen
privereizen-filipijnen
Accommodaties Filipijnen
12/15/18/21/24 dagen
Rondreis Filipijnen

Een rondreis Filipijnen is een sprookje

Een land zo divers als de Filipijnen kan je niet in een weekje bezoeken. Om dit land met haar vele eilanden en archipels te bezoeken heb je minimaal 18 dagen voor rondreis nodig.

Top 10 hoogtepunten Filipijnen

1) De ondergrondse rivier bij Puerto Princesa
2) Taal vulkaan
3) Boracay
4) De eilandengroep Batanes
5) Rijstterrassen in de Cordilleras regio
6) Vigan
7) Bohol
8) Manila
9) Tubbataha Reef nationaal park
10) El Nido

De prachtige natuur tijdens een rondreis Filipijnen

De Filipijnen bestaat uit meer dan 6500 tropische eilandjes. De meeste eilanden van de Filipijnen zijn niet bewoond. De belangrijkste eilandgroepen zijn Luzon met haar hoofdstad Manila, Visayas met Palawan, Cebu, Bohol en Boracay. Mindanao met haar gevarieerde natuur.

Accommodaties en resorts Filipijnen

De meeste toeristische plaatsen die u tijdens een rondreis Filipijnen hebben een ruime keuze aan accommodaties.Voor elk budget. Van sfeervolle, kleinschalige hotels tot aan luxe vijf sterren resorts.