Reizen met kinderen Australië

Rondreis Australie opties

Wie wilt rondreizen door Australie heeft vele mogelijkheden. Een rondreis door dit land zal niet in een keer gaan vanwege de grootte en de variatie aan landschap en natuur. Iedere staat is uniek en heeft haar specifieke flora en fauna. Daarnaast zijn er een aantal prachtige steden die je tijdens een rondreis door Australie aan zult doen. De meeste mensen starten hun reis aan de Zuidkust in Sydney en reizen vervolgens via de kust naar het in het Oosten gelegen Melbourne en Brisbane. Wie een rondreis langs de gevarieerde Westkust maakt zal zijn vakantie starten in Perth om vanuit hier de natuur te verkennen. Het binnenland is te verkennen via beide kanten. Het Noorden staat bekend vanwege haar tropen. Rondreizen door Australie brengt je veel maar zal nooit genoeg zijn.

Groepsreis Australië
28 dagen
Rondreis Australie
Een unieke kans om een als single of met een groep Australie te ontdekken. Een complete reis van Zuid- naar Noord-Australië, dwars door de Outback in 28 dagen. En dat voor een aantrekkelijke prijs! Bekijk de data, het reisschema en laat je inspireren om je volgende reis te ondernemen.

Autorondreis Australië
21 dagen
Rondreizen Australie
Alle hoogtepunten van de zuidkust van Australië in één reis. U heeft voldoende tijd om de wereldstad Sydney te verkennen, voordat u via de prachtige zuidkust en Melbourne naar Adelaide rijdt. Een bezoek aan het Grampians National Park en Kangaroo Island.

Australië & Nieuw-Zeeland
30 dagen
Rondreis Australie Nieuw Zeeland
Altijd al naar Australie en Nieuw Zeeland gewild maar niet de tijd en het geld om beide landen los van elkaar te ontdekken? Dan is nu je kans. Deze groepsreis bied de mogelijkheid om beide landen ineen te bezoeken. In 30 dagen bezoek je hoogtepunten in Australië en Nieuw Zeeland.

Groepsreizen Australië

Ontdek Australië met gelijkgestemden. Onderga een groepsreis door een of meerdere staten en beleef de variatie van Australie! Wil je weten wat een groepsreis allemaal te bieden heeft en welke mogelijkheden er zijn? Hier vind je meer dan 20 groepsreizen. Check!

Privéreizen Australië

Zelfstandig met z’n tweeën, je gezin of met bekenden. Er zijn genoeg mogelijkheden om zelfstandig een reis Australie te ondernemen. Check en vergelijk een breed aanbod aan privereizen en laat je inspireren tot het maken van een prive rondreis Australie! Check de opties!

Camperreizen Australië

Het ultieme gevoel van vrijheid is uiteraard per camper door Australie reizen. Ben je op zoek naar informatie en wil je weten wat de mogelijkheden zijn om “Down Under” per camper te ontdekken? Lees dan over de opties voor het huren van een camper en wat de meest interessante opties zijn!

Singlereizen Australië

Ontdek Australie met singles zoals jij. Reis met andere alleenstaanden door dit prachtige land en geniet van al het moois dat Australie te bieden heeft! Bekijk alle mogelijkheden voor het maken van een reis en wie weet maak je vrienden voor het leven met dezelfde passie!

Reizen met kinderen Australië

Met kinderen door Australie reizen? Natuurlijk kan dat! Australie leent zich uitstekend om met je kinderen te ontdekken. De Infrastructuur is prima, de natuur prachtig en de mensen behulpzaam. Ontdek diverse opties om een reis met je gezin door Australie te maken.

Maatreizen/bouwstenen

Wil je een Australië rondreis laten samenstellen geheel naar jou wensen? Vraag dan gratis en vrijblijvend informatie aan of laat de meest prachtige reis op maat samenstellen door specialisten. Laat jou droomreis samenstellen en maak een onvergetelijke Australië rondreis!

 

Wat zie je tijdens een rondreis Australië?

Australië, het kleinste en oudste continent op onze aarde kan onmogelijk in een keer ontdekt worden. Je vind hier koraalriffen in het Great Barrier Reef, krokodillen in het Noorden, Het mysterieuze Ayers Rock, de originele Aboriginal bewoners en nog vele variaties in natuur. In bepaalde gebieden kan je binnen 1000km heuvels vol groen, rotsige canyon’s en vlakke gebieden niemand tegenkomen. Maak kennis met de enorme variatie aan landschappen dat Australië te bieden heeft. Je zult reizen door bossen, langs prachtige kustlandschappen, uitgestrekte weilanden en door de woestijn. Begin bijvoorbeeld in Melbourne of Sydney. Pik je huurauto hier op en reis verder naar Brisbane, Cairns, Fraser Island, Great Barrier Reef en The Red Center met o.a. Ayers Rock en Kings Canyon. Rijd zelf door het gevarieerde landschap van maar liefst 4 verschillende staten. Geniet van stranden, woestijn en groene regenwouden. Inclusief excursies naar Fraser Island, Uluru (Ayers Rock), Kata Tjuta (Olga’s) en Kings Canyon.

Via de Rondreiskoning.nl is het mogelijk om de perfecte rondreis door Australië te kiezen. Wij tonen onafhankelijk vele variaties aan rondreizen in bijna elke staat. Ook het soort reis is te boeken. Als u een groepsreis of zelf een reis Down Under wilt samenstellen is dit mogelijk. Ook camperreizen behoren tot de opties. Ontdek wat Australië allemaal te bieden heeft!