Rondreis Mexico

Rondreizen Mexico. Ontdek dit prachtige land

Door Mexico rondreizen is indrukwekkend en zal je niet snel vervelen. Het land van de Maya’s, tempels, prachtige natuur en parelwitte stranden heeft veel te bieden, de mogelijkheden zijn ongekend. Zo kun je rondreizen door het droge noorden met haar verlaten mijnstadjes en grillige woestijn. Een rondreis Yucatan leidt u door het leven van de Maya’s en Azteken. Indrukwekkende tempels worden afgewisseld met koloniale steden en wonderschone witte stranden. Voor de liefhebber kan een rondreis Mexico gecombineerd worden met rondreizen door Guatemala en Belize. Zo kun je eenvoudig Mexico rondreizen vergelijken en de beste of goedkoopste reisoptie voor Mexico en/of buurlanden uitkiezen.

Koning Aap Maya groepsreis
24 dagen
Groepsreis Honduras
Djoser Maya groepsreis
24 dagen
Rondreis Guatemala
Sawadee Maya groepsreis
23 dagen
Rondreis Guatemala

FOX: Mexico, Guatemala, Belize, Honduras
De Mexico Specialist

1. NRV: Yucatan in een notendop
2. Shoestring: Hartverwarmend Mexico
3. Baobab: Festivalreis Mexico en Guatemala
4. Koning AAP:  Groepsreis – Het beste van Mexico,Guatemala en Honduras

5. Couples Only: Kleurrijk Mexico
6. SUMMUM: Tempels in de jungle
7. Djoser: Mythes van de Maya’s
8. Fox Reizen: Mexico en Guatemala
9. SNP: Yucatan en Chiapas
10. Sawadee: Mexico met kinderen
12. Mexicoonline: Zelf samenstellen

Mexico: Land van de Maya’s en Sombrero’s

Mexico is een uniek land vol contrasten in zowel bevolking, cultuur als landschap. Woeste bergketens worden afgewisseld door dorre woestijnen en tropische regenwouden door besneeuwde vulkanen. Een onvergetelijke ervaring is een bezoek aan traditionele indiaanse dorpen waar de indianen hun tradities, taal en kleurrijke kledij hebben weten te behouden. De Maya’s, Azteken, Tolteken, Mixteken en Zapoteken hebben indrukwekkende paleizen, tempels en piramides nagelaten. Mexico heeft voor ieder wat te bieden, zowel voor de georganiseerde rondreiziger, backpacker als de toerist die van luxe houdt.

Rondreizen Mexico Via de Rondreis koning kunt u zowel het aanbod van groepsreizen, zelf samen te stellen als individuele reizen door Mexico bekijken. Ook is het mogelijk om een zonvakantie te boeken, al dan niet in combinatie met een rondreis. Wij tonen diverse rondreis partners die diverse vakantie mogelijkheid aanbieden.