Rondreis Ecuador

Ecuador rondreizen zijn stuk voor stuk veelzijdig en uniek. Dit prachtige Zuid Amerikaanse land heeft een gevarieerde kust, een groot stuk Amazone gebied, koloniale steden, vulkanen, het indrukwekkende Andes gebergte en de Galápagos archipel voor de kust. Weinig landen kennen zoveel variatie als Ecuador. Ideaal om een rondreis te maken en veel te ontdekken.

Groepsreis
12/15/18/21/24 dagen
Groepsreis
Privereis
12/16/18/21/24 dagen
Privereis
Reizen met kinderen
12/15/18/21/24 dagen
Reizen met kinderen

Door de variatie heeft het land een enorme diversiteit aan flora en fauna met tropische regenwouden, mangrove en nevelwouden. Verschillende vulkanen, natuurparken, regenwouden maken van Ecuador een waar paradijs voor natuurliefhebbers, wandelaars. Het Cajas Nationaal park en het Cotopaxi Nationaal Park zijn indrukwekkend om te bezoeken. Kortom tijdens een rondreis Ecuador bezoekt u een natuurland bij uitstek.
Ook in cultureel opzicht heeft het land veel te bieden. De bevolking bestaat voor 30 procent uit de traditionele Inca bevolking en voor 20 procent uit diverse indianenstammen.

Bewonder de rijke historie van hoofdstad Quito en wissel natuurparken af met kleurrijke markten waar je de meest bijzondere souvenirs kunt kopen.

De Galapagos is een schitterend en uniek stukje wereld. Door Charles Darwin is de Galapagos waarschijnlijk de bekendste eilandengroep ter wereld. Op ongeveer duizend kilometer voor de kust van Ecuador wemelt het van de leguanen, reuzenschildpadden, zeehonden en unieke vogels. Nergens kom je dichter bij de natuur dan op de Galapagoseilanden.

1.Shoestring: Vier jaargetijden op één dag
2.Baobab: Ecuador en Galapagos
3.Djoser: Ecuador en Bonaire
4.Familieavontuur: Met kinderen naar Ecuador
5.Sundowner: Galapagos per luxe cruiseschip
6.FOX: Afwisselend Ecuador
7.Ecuadoronline: Zelf je reis samenstellen
8.Sawadee: Wandelen door de Andes
9.Koning Aap: Indianen en Vulkanen
10.SNP: Andes en Amazone

13. Kras rondreizen: Fascinerend Ecuador
14. Reislust rondreis adembenemend Ecuador