Rondreis Peru

Rondreis Peru

Wie een rondreis wilt maken waar alles inzit qua cultuur en natuur zou een rondreis Peru moeten selecteren. Dit land is erg divers qua natuur, cultuur, landschap en bezienswaardigheden, ieder gebied is compleet anders en heeft fascinerende bezienswaardigheden te bieden. In combinatie met de Inca cultuur zorgt dit voor veel spektakel. Bij de Rondreiskoning kunt u een selectie maken uit diverse rondreizen Peru. Deze reizen worden aangeboden door diverse rondreis partners. Zowel groepsreizen als individuele reizen Peru zijn te selecteren. Bekijk snel het Peru reis aanbod op deze site.

Groepsreis
12/15/18/21/24 dagen
Groepsreis
Privereis
12/16/18/21/24 dagen
Privereis
Reizen met kinderen
12/15/18/21/24 dagen
Reizen met kinderen
Groepsreizen Peru
Een groepsreis Peru met gelijkgestemden zorgt voor een heerlijke vakantie. Ontdek in groepsverband al het moois dat Peru te bieden heeft. Machu Pichu, de hoogvlaktes, Lake Titcaca en het mysterieuze Cuszo. Peru heeft alles.
Privereizen Peru
Een individuele rondreis Peru is de perfecte optie wanneer je dit veelzijdige land met z’n tweeen, met je gezin of met vrienden wilt ontdekken en beleven. De unieke ervaring van Peru, de diversiteit en intense beleving met naasten is onvergetelijk!
Singlereizen Peru
Je bent single en wilt een rondreis Peru maken? Alleen reizen maar toch samen? Er zijn genoeg single reizen Peru te vinden. Ontdek samen met andere singles de mooiste plekjes van Peru. Vind informatie over hoe je dit kunt regelen!

Rondreis Peru aanbiedingen en aanbevelingen
Groepsreis Zuid Amerika | 25 dgn
Singlereis |  Hoogtepunten Peru | 17 dgn
Mooi vakanties: Luxe individuele rondreis
Riksjaonline: Stel je eigen reis Peru samen
Fox: individuele rondreis Peru
Koning AAP: Land van de Incas
 Djoser: Hoogtepunten Peru
 Baobab: Bolivia, Chili en Peru 31 dagen
Groepsreis: Zuid Amerika – 4 landen
NRV: Het beste van Peru |  18 tot 23 dagen
 Groepsreizen: De Inca erfenis 3/4 wkn
 Kras: Rondreis mystiek Peru
 SNP: Wandelen door Peru
 Vrijwilligerswerk + Cursus Spaans in Peru
 Shoestring:  Singlereis Peru – 2, 3 of 4 weken
Authentiek Peru | 7 privereizen | 14/ dgn

Peru hoogtepunten

Peru heeft een ontzettend gevarieerd landschap waar u genoeg te zien krijgt. Het indrukwekkende Andesgebergte, de oude Incastad Cusco, de beroemde Incatrail naar wereldwonder Machu Picchu en de schilderachtige dorpjes en drijvende rieten eilandjes bij en op het Titicacameer zijn hoogtepunten. Naast deze top attracties zijn er nog een aantal niet te missen bezienswaardigheden zoals de Nazca lijnen die je alleen in een vliegtuigje kunt zien, de Amazone jungle die je per boot kunt verkennen en Arequipa en haar omgeving, waar je kunt bergbeklimmen, wildwatervaren. Dit alles maakt dat Peru een van de meest bijzondere landen is om te bezoeken. Combinaties van natuur, cultuur en tradities
zorgen ervoor dat u iedere keer weer nieuwe verrassingen voorgeschoteld krijgt.

Van groepsreizen Peru tot individuele reizen

Er zijn veel soorten manieren van rondreizen mogelijk bij de Rondreiskoning Peru. Op deze pagina worden zowel groepsreizen Peru aangeboden als individuele rondreizen. Ook natuurvakanties, singlereizen en familierondreizen zijn te boeken voor dit prachtige land. Ook is het mogelijk om uw reis geheel naar wens samen te stellen bij een van onze gespecialiseerde partners. Via bouwstenen en op maat advies wordt de mooiste rondreis Peru voor u samengesteld. Kijk snel voor de mogelijkheden bij de aanbieders hieronder of selecteer direct een aantrekkelijk reis in het menu rechtsboven op deze pagina.