Rondreis Nieuw Zeeland

Nieuw-Zeeland rondreizen zijn stuk voor stuk van een ongekende schoonheid. De veelzijdige natuur is overweldigend. Besneeuwde bergtoppen, gletsjers, vulkanen, gouden baaien, uitgestrekte wijngaarden, glooiende heuvels met eindeloos veel schapen zijn slechts enkele voorbeelden. Het is fascinerend hoe al deze adembenemende landschappen elkaar in rap tempo afwisselen. Daarbij is het mogelijk om in de meest waanzinnige accommodaties te verblijven, heerlijk te eten en fantastische wijnen te drinken. Nieuw-Zeeland ligt weliswaar aan de andere kant van de wereld, maar een rondreis is het bezoek dubbel en dwars waard!

Groepsreis
12/15/18/21/24 dagen
Groepsreis
Privereis
12/16/18/21/24 dagen
Privereis
Reizen met kinderen
12/15/18/21/24 dagen
Reizen met kinderen

Nieuw Zeeland is het perfecte land om een rondreis te ondernemen. Aan hoogtepunten geen gebrek in dit land, je vind er ijzige gletsjers, mooie groene berglandschappen en tropische stranden. Om alle bezienswaardigheden te zien redt je het niet bij 2 weken. De meeste mensen die een rondreis Nieuw Zeeland ondernemen trekken hier minimaal 3 weken voor uit. Aotearoa is de naam die de Maori’s lang geleden aan Nieuw-Zeeland hebben gegeven. Deze cultuur in “Het land van de witte wolk” vind je overal terug. Zowel op het Noordereiland als Zuidereiland. Ondanks dat het land uit 2 eilanden bestaat is het vrij eenvoudig om een rondreis te combineren. Zowel per boot als vliegen van Auckland naar Queenstown behoren tot de mogelijkheden. Bekijk de rondreis aanbieders op deze pagina maar eens om te zien wat tot de mogelijkheden behoort om een rondreis door dit prachtige land te ondernemen.

Rondreis Nieuw Zeeland acties uitgelicht!!!!!

Djoser:Groepsreis Nieuw Zeeland 24 dagen
Fox individueel: Nieuw Zeeland compleet

Rondreis Nieuw Zeeland aanbiedingen overige

Nieuwzeeland online: rondreis individueel
SNP Groepsreis Nieuw Zeeland 21 of 26 dagen
Fox individueel | Privereis | Rondreis land van de witte wolk | 32 dagen
Nieuwzeelandonline:Bouw zelf je rondreis
Djoser: Rondreis Nieuw Zeeland 24 dagen
Kras | Groepsreis | De schoonheid van Nieuw Zeeland | 23 dagen
SNP | Wandelreis vanuit lodges en hotels | 26 dagen
Fox: Rondreis Nieuw Zeeland en Australie
Sawadee: In de ban van de natuur
333Travel: Rondreis Nieuw Zeeland

De natuur en cultuur van Nieuw Zeeland
Vind informatie over de meest interessante steden, stranden en gebieden die je zou willen bezoeken tijdens je verblijf. Bezoek bijvoorbeeld de levendige stad Auckland, De woeste natuur van het zuidereiland, de Maori cultuur in Wellington, het prachtige gevarieerde landschap van het Noordereiland en de prachtige stranden van The Bay of Islands.

Rondreis Nieuw Zeeland mogelijkheden

Rondreizen door Nieuw Zeeland kan op diverse manieren. U kunt zowel een groepsreis ondernemen als individueel door het land reizen. Bij een aantal aanbieders vind u kant en klare groepsreizen waar u zich direct bij kan inschrijven. Andere rondreis aanbieders bieden indiviuele fly&drives of zelf samen te stellen reizen door Nieuw Zeeland. Bekijk het aanbod van reizen op deze pagina en kijk wat voor een reis het beste bij u past.