Rondreis Cambodja

Rondreis Cambodja opties

Een rondreis Cambodja laat u een mysterieuze wereld zien. Overal vind u tempels, jungle en prachtige natuur.  Aan de kust prachtige stranden. De top attractie van het land is Angkor What. Dit tempelcomplex van meer dan 30km in oppervlak is één van de geheimzinnigste plekken op aarde. De Rondreis koning Cambodja toont u de rondreis mogelijkheden naar deze plek en in dit prachtige land.

Groepsreis
12/15/18/21/24 dagen
Groepsreis
Privereis
12/16/18/21/24 dagen
Privereis
Reizen met kinderen
12/15/18/21/24 dagen
Reizen met kinderen

Cambodja, het land van de geheimzinnige tempels van Angkor What, de ruige jungles, het verschrikkelijke Rode Khmer verleden en de ontzettend vriendelijke mensen. Cambodja is het land van de eeuwige lach..nog meer dan Thailand. Bezoek de hoofdstad Phnom Penh met haar vele tempels, maar ook met de Killing Fields, het Auschwitz van Azie. Ontdek de mysterieuze tempels van het prachtige Angkor What bij Siem Reap, Vaar met een boot op het Tonle Sap meer waar mensen in paalwoningen op het water wonen en hier handel bedrijven via diverse bootjes en bezoek de schitterende stranden van Sihanoukville. Cambodja is een land in opkomst en een rondreis meer dan waard. Een van de grootste mysteries van Azie is klaar voor u om ontdekt te worden.

Cambodja rondreis mogelijkheden
Er zijn vele mogelijkheden om te rondreizen door Cambodja. Uiteraard via een groepsreis, maar ook individueel zijn er mogelijkheden. Op deze site vind u diverse aanbieders met een breed aanbod aan rondreizen. Bekijk het aanbod en vind de goedkoopste of meest ideale reis.