Rondreis Cambodja

Rondreis Cambodja opties

Een rondreis Cambodja laat u een mysterieuze wereld zien. Overal vind u tempels, jungle en prachtige natuur.  Aan de kust prachtige stranden. De top attractie van het land is Angkor What. Dit tempelcomplex van meer dan 30km in oppervlak is één van de geheimzinnigste plekken op aarde. De Rondreis koning Cambodja toont u de rondreis mogelijkheden naar deze plek en in dit prachtige land.

Groepsreis Cambodja Vietnam
22 dagen
Groepsreis Cambodja
Privereis Cambodja combinatie Laos
19 dagen
Privereis Cambodja
Reizen met kinderen Cambodja Vietnam Thailand
21 dagen
Rondreis Cambodja

Land van de tempels

Cambodja, het land van de geheimzinnige tempels van Angkor What, de ruige jungles, het verschrikkelijke Rode Khmer verleden en de ontzettend vriendelijke mensen. Cambodja is het land van de eeuwige lach..nog meer dan Thailand. Bezoek de hoofdstad Phnom Penh met haar vele tempels, maar ook met de Killing Fields, het Auschwitz van Azie. Ontdek de mysterieuze tempels van het prachtige Angkor What bij Siem Reap, Vaar met een boot op het Tonle Sap meer waar mensen in paalwoningen op het water wonen en hier handel bedrijven via diverse bootjes en bezoek de schitterende stranden van Sihanoukville. Cambodja is een land in opkomst en een rondreis meer dan waard. Een van de grootste mysteries van Azie is klaar voor u om ontdekt te worden.

Bezienswaardigheden Cambodja

Cambodja is vooral bekend vanwege één van de meest indrukwekkende gebouwencomplexen van heel de wereld: de tempels van Angkor. Deze hindoeïstische tempelstad ligt verscholen in het oerwoud en overtreft ieder sprookje. De tempel is inmiddels het nationale symbool van Cambodja geworden. Voor avonturiers is een trekking door het Bokor National Park een echte aanrader. Er wonen veel wilde olifanten en tijgers, dus wees op je hoede! Cambodja biedt naast de nodige portie avontuur ook de mogelijkheid om lekker te relaxen aan één van de stranden van Sihanoukville. Ook hier geld het cliché van een paradijselijk blauwe zee en parelwitte stranden. Cambodja is een land dat nog niet platgelopen wordt door het massatoerisme. Dit maakt het samen met de bijzondere bezienswaardigheden en prachtige natuur een land dat je gezien moet hebben!

Cambodja rondreis mogelijkheden

Er zijn vele mogelijkheden om te rondreizen door Cambodja. Uiteraard via een groepsreis, maar ook individueel zijn er mogelijkheden. Op deze site vind u diverse aanbieders met een breed aanbod aan rondreizen. Bekijk het aanbod en vind de goedkoopste of meest ideale reis.

Meer weten over Cambodja? Ga naar Vakantie Reizen Cambodja