Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk opties

Vrijwilligerswerk is er in diverse vormen. De ene zou graag Engelse of Spaanse les willen geven op een school in Zuid-Amerika, Afrika of Azie. De ander helpt aan de opbouw van een project zoals waterputten of een school bouwen. Werken aan een wildlife project met dieren. Weer anderen kiezen voor een verblijf in het buitenland als ervaring en doen daar au-pair werkzaamheden. Volop keuze in het soort vrijwilligerswerk dus.

Activity International
Vrijwilligerswerk
taalreizen
TravelActive
Vrijwilligerswerk
vrijwilligerswerk
RiksjaTravel
Bouwstenen reis
Au-pair

Vrijwilligerswerk jongeren

Jongeren willen graag rond een studie reizen. Tussenjaarreizen is de ideale manier om even te ontsnappen uit je vertrouwde drukke omgeving en er op uit te gaan. highschool en au pair in het buitenland.

Tussenjaar in het buitenland

Na je examen er tussenuit? Velen willen dit om even los te komen van de thuisomgeving en even een break voordat je aan een nieuwe studie begint. Onderzoek heeft uitgewezen dat je na een tussenjaar veel meer energie hebt om aan een nieuwe studie te beginnen. Doe het gewoon, je zult er geen spijt van krijgen. Pak je koffer of rugzak, ontmoet nieuwe mensen en ontdekt de wereld. Ga een nieuwe taal leren. Werk aan mooie projecten en geniet aan de andere kant van de aardbol.
Ga naar tussenjaar reizen