Een rondreis India zal een verpletterende indruk op je achterlaten. Bij aankomst in dit prachtige land zul je overdonderd worden door de chaos, de variatie aan cultuur en de diversiteit aan geuren. Na een paar uur bent je geaclimatiseerd en kan je rondreis door India beginnen. Ontdek dit schitterende land, waarbij je zult merken dat geen enkele plaats en regio hetzelfde is. Iedere keer ontdekt je India opnieuw.

Rondreis mogelijkheden India
Bij de Rondreis koning India vind je informatie over rondreizen naar de meest interessante plaatsen, stranden en gebieden die je zou kunnen bezoeken tijdens een verblijf in India. Bezoek bijvoorbeeld de levendige hoofdstad New Delhi, De paleizen van Jaipur, Mumbai, de Ganges met haar rituelen in Varanasi, de theeplantages in het zuiden en de uitgestrekte stranden met prachtige palmen van Goa.

Hoogtepunten tijdens een rondreis India:

  • De imposante Taj Mahal (bij zonsopkomst adembenemend)
  • De heilige Ganges mett haar religieuze rituelen
  • Het magische Rajasthan
  • De relaxte badplaats Goa
  • Theeplantages in het Zuiden

Rondreis aanbieders India

Bekijk en vergelijk het reisaanbod en kies de verre reizen specialist die het beste past qua wensen, budget en mogelijkheden. Of u nu een groepsreis, individuele reis, met kinderen of een reis zelf wilt samenstellen, u vind het bij de Rondreis Koning.