Rondreis India

Rondreis India opties

Een rondreis India zal een verpletterende indruk op je achterlaten. Bij aankomst in dit prachtige land zul je overdonderd worden door de chaos, de variatie aan cultuur en de diversiteit aan geuren. Na een paar uur bent je geacclimatiseerd en kan je rondreis door India beginnen. Ontdek dit schitterende land, waarbij je zult merken dat geen enkele plaats en regio hetzelfde is. Iedere keer ontdekt je India opnieuw.

Groepsreis India
16, 22 of 23 dagen
Groepsreis India
Privereis India
12/16/18/21/24 dagen
privereizen India
Bouwstenen India
12/15/18/21/24 dagen
bouwstenen India

Rondreis mogelijkheden India

Bij de Rondreis koning India vind je informatie over rondreizen naar de meest interessante plaatsen, stranden en gebieden die je zou kunnen bezoeken tijdens een verblijf in India. Bezoek bijvoorbeeld de levendige hoofdstad New Delhi, De paleizen van Jaipur, Mumbai, de Ganges met haar rituelen in Varanasi, de theeplantages in het zuiden en de uitgestrekte stranden met prachtige palmen van Goa.

Hoogtepunten tijdens een rondreis India:

  • De imposante Taj Mahal (bij zonsopkomst adembenemend)
  • De heilige Ganges mett haar religieuze rituelen
  • Het magische Rajasthan
  • De relaxte badplaats Goa
  • Theeplantages in het Zuiden

De wervelende cultuur van Noord India

Van diepgele woestijnen tot groene valleien en van zinderende vlaktes tot ijskoude hoogten. Van extreme droogte tot extreme moessons en van drukke wereldsteden tot stille natuur. Noord India kent het allemaal. En meer. Grote religies leven naast en met ontelbare en oeroude sektes. Bedevaartgangers en grote Tata trucks vechten om ruimte op de smalle wegen. En dan de talloze wereldmonumenten… Als u nog nooit in Noord India bent geweest moet u zeker gaan en bent u er al geweest dan wilt u zeer zeker terug naar dit fascinerende land dat geen enkele reiziger onberoerd laat.

De weergaloze natuur van Zuid India

De oogverblindend groene backwaters van Kerala, de oude stadjes langs de kust waar visserij en historie elkaar aanvullen, lange stranden waar de golven van de Indische Oceaan op verzanden, de kleurrijke festivals en de grote natuurreservaten in het binnenland. De prachtige en indrukwekkende tempel complexen in Trichy, Madurai en Tanjore en het fraaie stadje Mamallapuram onder de rook van Chennai, het vroegere Madras. En last but not least Kanyakumari, het zuidelijkste puntje van het Indische schiereiland waar kermis en markt, vermaak en strandvertier, visserij en hindoe religie om voorrang strijden. Zuid India is de ultieme bestemming voor iedereen die meer wil begrijpen van India.

Rondreis India aanbieders

Bekijk en vergelijk het reisaanbod en kies de verre reizen specialist die het beste past qua wensen, budget en mogelijkheden. Of u nu een groepsreis, individuele reis, met kinderen of een reis zelf wilt samenstellen, u vind het bij de Rondreis Koning.