Rondreis Israël

Rondreis Israël opties

Een rondreis Israël leidt u door de bakermat van het Christendom. Israel is voor velen het beloofde onontdekte land om een reis naar te ondernemen. Doordat de situatie in Israel een stuk veiliger is dan voorheen bieden steeds maar rondreis organisaties groepsreizen naar Israel aan. Wij tonen u de mooiste rondreizen Israel met zorg geselecteerd uit het aanbod van de beste rondreis aanbieders.

Groepsreizen Israël
8/12 dagen

Privéreis Israël
8/10/12/14 dagen

Privereis Israël

Familiereis Israël met kinderen
18 dagen

Israel op maat

Rondreis Israel Het beloofde land

Iedereen heeft wel een beeld bij Israel. Vruchtbare landschappen, de Dode Zee en een historische plaats als Jeruzalem. De Olijfberg, de klaagmuur en de Villa Dolorosa, de straat die Jesus op weg naar het kruis aflegde, zijn bezienswaardigheden die een enorme indruk zullen achterlaten. Of bezoek Bethlehem, de geboorte plaats van Jezus. Voor velen is het een must om deze plaatsen ooit eens te bezoeken. Een goede manier om Israel echt te gaan ontdekken is per groepsreis. Een groepsrondreis gecombineerd met een paar dagen strand is perfect om al het moois van Israel te zien.

Rondreizen Israël

Via een rondreis Israël ontdekt u dit schitterende land op zn best. U kunt samen met andere reizigers met volle teugen genieten van het landschap, de historische bezienswaardigheden en de culturele hoogtepunten. De infrastructuur in Israel is van uitstekende kwaliteit. U verplaatst zich snel door het bijbelse Israel. Zo kunt u de vele bezienswaardigheden van Israël in redelijk kort tijdsbestek ontdekken per bus.
Bekijk hier de mooiste bezienswaardigheden Israel

Rondreis Israel, ontdek Jeruzalem

Jeruzalem is de parel van Israël en het hoogtepunt van iedere rondreis. De stad en haar omgeving heeft vele bezienswaardigheden die bij de meeste rondreizen bezocht kunnen worden. De Olijfberg, de Zionsberg, het Graf van Koning David, de tuinen en grotten van Getsemane, het Tuingraf, de diverse plaatsen waar historische gebeurtenissen en wonderen plaatsvonden en niet te vergeten….de heuvels en paden die altijd al deel uitmaakten van het eeuwige landschap van de stad. In het centrum van Jeruzalem ligt de ommuurde stad, waar bedrijvigheid, de diverse drachten de kleuren en geuren tot de verbeelding spreken en waar nog steeds de sfeer van vroegere tijden hangt.

Ontdek de prachtige natuur- en cultuurschatten van Israël. Bezoek de Bijbelse plaatsen en verken de fascinerende stad Jeruzalem, die al eeuwenlang door de drie wereldgodsdiensten in de greep wordt gehouden en dobber in de wereldberoemde Dode Zee en geniet aan het strand van Eilat.

Groepsreizen Israel
Per groep door Israel reizen is ideaal . Met gelijkgestemden ontdek je de mooiste plaatsen en historische bezienswaardigheden. Wij tonen u de meest spectaculaire groepsreizen.

Privereizen Israel
Israel ontdekken met zń tweeen, je gezin of met bekenden. Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Per privegids reis je door het beloofde land.

Israel rondreis + strandverblijf
Ook is het mogelijk om een strandvakantie Eilat in combinatie met een rondreis te boeken. Zo heeft u een combinatie van een rondreis en een strandvakantie ineen.

Niet gevonden wat je zocht? Kijk dan ook eens op Vakantie Reizen Specialist Israël