Tropische jungles, oude Maya ruines en parelwitte stranden. Dit is Midden Amerika in een notendop. Van mooie natuurgebieden, actieve vulkanen en tropische stranden tot koloniale steden en indianencultuur. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen voor een rondreis Midden Amerika kiezen. Vaak in combinatie met meerdere landen. Van het culturele Cuba tot het wonderschone Costa Rica. Van historische Mexico tot het parelwitte Belize. Alle ingredienten zijn voorzien

Rondreizen Cuba

Cuba is het land van Fidel Castro, sigaren, rum, salsa en communisme. De natuur is schitterend en gevarieerd, de zandstranden parelwit, en de steden historisch. Ontdek de mooiste plekken op het eiland. Bezoek koloniaal Santiago de Cuba, het historische centrum van Havana, de parelwitte zandstranden of de prachtige natuur in de vallei bij Vinales.

Rondreizen Costa Rica

Een rondreis Costa Rica overtreft al je verwachtingen. Hier ontdek je prachtige jungles, een variatie aan fauna en loop je op parelwitte stranden. Het tropische land staat bekend om haar prachtige regenwouden, mysterieuze nevelwouden, actieve vulkanen, mangrove-bossen en schitterende stranden.

Rondreizen Mexico

Mexico in 3 woorden? Sombrero’s, tequila en tortilla’s! Maar dat is nog lang niet alles. Het land van de Maya’s, tempels, prachtige natuur en parelwitte stranden heeft veel te bieden, de mogelijkheden zijn ongekend. Mexico is een uniek land vol contrasten in zowel bevolking, cultuur als landschap. Een rondreis Mexico heeft voor ieder wat te bieden!

Rondreizen Guatemala

Een rondreis door Guatemala zorgt voor een indrukwekkende belevenis door het land van de Maya’s. Rondreizen door dit deel van Midden-Amerika biedt u een grote variatie aan natuur, cultuur en traditionele koloniale steden.

Rondreizen Honduras

Ontcijfer de laatste inscripties van klassieke Mayasteden. Bewonder de kleurrijke indiaanse bevolking en geniet aan de prachtige nog ongerepte stranden. Honduras is een onondekte parel in Midden Amerika die het ontdekken waard is.

Rondreizen Belize

Een rondreis Belize is vaak onderdeel van een groter geheel. Meestal dit in combinatie met Mexico en Guatemala. Wie van een actieve en avontuurlijk vakantie houdt doet er goed aan Belize te bezoeken. Ontdek oude Maya tempels, jungles en ga snorkelen en zwemmen in de Caribische Zee. Je waant je in het paradijs!

Midden Amerika rondreis mogelijkheden
– korte, middelgrote en lange rondreizen
– rondreis strandvakantie combi’s
– groepsreizen, reizen met kinderen, individueel
– zelf samenstellen, bouwstenen
– reizen per thema zoals cultuur en natuur
– gecombineerde reizen, meerdere landen

De Maya route is een van de populairste reisroutes van Midden-Amerika. Én terecht! Ga de Maya’s achterna en beleef de reis van je leven! Een rijke cultuur, overweldigende bouwwerken, mystieke geschiedenis, prachtige natuur en schitterende stranden. De Maya’s zaten in landen zoals Mexico, Guatemala en Belize. Rondreizen combinaties van deze landen vind je op hier en op de desbetreffende landen pagina.