Rondreis Noorwegen

Rondreis Noorwegen opties

Stap in uw huurauto of maak een reis per groep en ga op avontuur in het prachtige Noorwegen. Onderneem spectaculaire activiteiten terwijl u geniet van de overweldigende natuur en de meest mooie fjorden. Ontdek al rijdend, wandelend, varend of klimmend de geheimen van dit wonderlijke natuursprookje.

Groepsreis Noorwegen
12/15/18/21/24 dagen
groepsreis Noorwegen
Privereizen Noorwegen
12/16/18/21/24 dagen
privereis Noorwegen
Auto of Camper Rondreis
12/15/18/21/24 dagen
Auto rondreis Noorwegen

Rondreizen door Noorwegen

Ontdek met een reisroute door Noorwegen de prachtige weidse landschappen en imposante bergen. Vul je reis aan met een fietsvakantie of een wandelvakantie door de prachtige ruige natuur (vooral fjorden aan de kust, watervallen, bossen en ruige bergen in het binnenland) van Noorwegen. Vergeet zeker niet een indrukwekkende kano- en kajaktochten langs de mooiste fjorden te maken. In Noorwegen heb je soms het gevoel alleen op aarde te zijn.

Een reis zal één ding gemeen hebben: je maakt een reis door de schitterende ruige natuur van Noorwegen bestaande uit gletsjers, hoge fjorden met watervallen in het westen, rivieren (waar je soms kan raften) in het binnenland, vele bossen, open vlakten, rustige meren (waar je kan vissen), grotten, kleine dorpjes en de gezellige hoofdstad Oslo. In Noord-Noorwegen ontdek je tot slot het prachtige Noorderlicht, een van de mooiste natuurfenomenen ter wereld.

De natuur tijdens een rondreis Noorwegen

Voor rustzoekers en liefhebbers van prachtige natuur is Noorwegen de ultieme bestemming. De houten huizen geven Noorwegen een warmer gevoel dan het klimaat. In de zomer is Noorwegen het geschiktst voor een vakantie vanwege het milde klimaat en het lange daglicht. Het hele jaar door is een wintersport in Noorwegen mogelijk. De Noren zelf zijn ook dol op de wintersport en hebben een oplossing voor de donkere winters: sommige langlauflopen en skipistes zijn verlicht. Voor families met kinderen is Noorwegen ook in de winter geschikt. De voorzieningen hiervoor zijn goed. Bovendien zijn de pistes relatief rustig en enkele zijn in november al open. O.a. Geilo en Trysil zijn populair wintersportbestemmingen. Met Bergen, Oslo en Trondheim beschikt Noorwegen over prachtige steden die het bezoeken meer dan waard zijn tijdens een rondreis Noorwegen.