Rondreis Laos

Steeds meer reizigers willen door Laos rondreizen. De reden is dat in de ogen van veel toeristen Laos authentieker is dan buurland Thailand bijvoorbeeld. Wat Thailand 30 jaar geleden had heeft Laos heden ten dage. Pure vriendelijke mensen en relatief weinig westerse invloeden. Daarnaast biedt Laos onaangetaste natuur, vele prachtige tempels en tal van indrukwekkende bezienswaardigheden waardoor een bezoek aan Laos u niet zal teleurstellen. Tijdens een rondreis ontdekt u waarom dit land ook wel het best bewaarde geheim van Zuidoost-Azië wordt genoemd. Deze Aziatische parel heeft nog weinig van haar oorspronkelijke karakter verloren.

Je rondreis door Laos start vaak in de hoofdstad Vientiane. Deze plaatst ligt aan de Mekong rivier waar de oversteek vanuit Thailand plaatsvind en u diverse boottochten over deze rivier kunt ondernemen. Vientiane biedt u een mix van boedhisme en Franse koloniale bouwstijl. De Patuxai is een replica van de Arc de Triomphe en het goudkleurige Pha That Luang is symbool voor boeddhisme en de Laotiaanse onafhankelijkheid. De 2e stad Luang Prabang staat op de Unesco Werelderfgoedlijst vanwege zijn talloze tempels en koloniale gebouwen. De omgeving biedt verschillende bezienswaardigheden en activiteiten zoals de Kuang Siwaterval en olifantentochten door de jungle vanuit bergdorpjes. Vlakbij het stadje Phonsavan ligt de vlakte der kruiken. Een veld vol mysterieuze, grote stenen kruiken, waar wetenschappers zich nog steeds het hoofd over breken. Rond Vang Vieng zijn diverse grotten te bezichtigen en kunt u kajakken of raften op de Nam Songrivier en eventueel bergbeklimmen in de omgeving. Vanuit Laos gaan de meeste rondreizen verder naar buurland Cambodja of terug naar Thailand.

Groepsreis
12/15/18/21/24 dagen
Groepsreis
Privereis
12/16/18/21/24 dagen
Privereis
Reizen met kinderen
12/15/18/21/24 dagen
Reizen met kinderen

!!!!!! Top 3 vd maand !!!!!!

Rondreizen Laos in combinatie met buurlanden

Een rondreis Laos wordt meestal aangeboden in combinatie met Thailand, Cambodja en soms Vietnam. Zo krijgt u in één indruk de variatie van het gebied wat Indochina heet te zien. Mooiere rondreis Laos opties kunt u zich niet wensen. Bij de Rondreis koning heeft u diverse mogelijkheden. Zowel groepsreizen als individuele rondreizen Laos in combinatie met de andere landen zijn hier te vinden. Ook is het mogelijk om zelf uw reis Laos samen te stellen. Via bouwstenen of maatreizen heeft u de vrijheid om te ontdekken wat u wilt. Bekijk snel onze rondreis opties Laos.