Rondreis Laos

Rondreis Laos opties

Een rondreis Laos spreekt steeds meer mensen tot de verbeelding. Steeds meer reizigers willen door Laos rondreizen en de reden is dat in de ogen van veel toeristen Laos authentieker is dan buurland Thailand. Wat Thailand 30 jaar geleden had heeft Laos heden ten dage.

Groepsreis Laos & Cambodja
23 dagen
Groepsreis Laos
Privéreis Laos Vietnam
19 dagen
Privereis Laos
Bouwstenen Laos
12/15/18/21/24 dagen
Bouwstenen Laos

Ongerept Laos

Pure vriendelijke mensen en relatief weinig westerse invloeden. Daarnaast biedt Laos onaangetaste natuur, vele prachtige tempels en tal van indrukwekkende bezienswaardigheden waardoor een bezoek aan Laos u niet zal teleurstellen. Tijdens een rondreis ontdekt u waarom dit land ook wel het best bewaarde geheim van Zuidoost-Azië wordt genoemd. Deze Aziatische parel heeft nog weinig van haar oorspronkelijke karakter verloren.

Rondreis Laos verwachting

Je rondreis door Laos start vaak in Thailand, Cambodja of Vietnam. De eerste plaats die je in Laos aandoet is vaak de hoofdstad Vientiane. Deze plaatst ligt aan de Mekong rivier waar de oversteek vanuit o.a. Thailand plaatsvind en u diverse boottochten over deze rivier kunt ondernemen. Vientiane biedt u een mix van boedhisme en Franse koloniale bouwstijl. De Patuxai is een replica van de Arc de Triomphe en het goudkleurige Pha That Luang is symbool voor boeddhisme en de Laotiaanse onafhankelijkheid. De 2e stad Luang Prabang staat op de Unesco Werelderfgoedlijst vanwege zijn talloze tempels en koloniale gebouwen. De omgeving biedt verschillende bezienswaardigheden en activiteiten zoals de Kuang Siwaterval en olifantentochten door de jungle vanuit bergdorpjes. Vlakbij het stadje Phonsavan ligt de vlakte der kruiken. Een veld vol mysterieuze, grote stenen kruiken, waar wetenschappers zich nog steeds het hoofd over breken. Rond Vang Vieng zijn diverse grotten te bezichtigen en kunt u kajakken of raften op de Nam Songrivier en eventueel bergbeklimmen in de omgeving. Vanuit Laos gaan de meeste rondreizen verder naar buurland Cambodja of terug naar Thailand.

Rondreizen Laos in combinatie met buurlanden

Een rondreis Laos wordt meestal aangeboden in combinatie met Thailand, Cambodja en soms Vietnam. Zo krijgt u in één indruk de variatie van het gebied wat Indochina heet te zien. Mooiere rondreis Laos opties kunt u zich niet wensen. Bij de Rondreis koning heeft u diverse mogelijkheden. Zowel groepsreizen als individuele rondreizen Laos in combinatie met de andere landen zijn hier te vinden. Ook is het mogelijk om zelf uw reis Laos samen te stellen. Via bouwstenen of maatreizen heeft u de vrijheid om te ontdekken wat u wilt. Bekijk snel onze rondreis opties Laos.

Laos terug in de tijd

Laos is werkelijk een stap terug in de tijd. De natuur is ongerept, de bergdorpjes nog onontdekt en de bewoners leven nog volgens de traditionele levensstijl. Dit authentieke karakter plus de uitermate vriendelijke bevolking maken van Laos een prachtige vakantiebestemming. Breng een bezoek aan de oude koningsstad Luang Prabang waar je omringd wordt door maar liefst 66 schitterende oude tempels. Of zak in een opgeblazen autoband de Nam Song rivier af. Maak een trekking langs de bergdorpen en maak kennis met de Laotiaanse tradities en leefgewoontes. Liever relaxen aan mooie bounty-stranden? Ook dat is mogelijk in dit veelzijdige land. Si Phan Don staat bekend als één van de mooiste plekken op aarde dat uit niets anders dan prachtige stranden, watervallen en unieke flora en fauna bestaat. Genoeg te kiezen en te ontdekken in het ongerepte Laos!

Wil je meer lezen over Laos? Ga dan naar Vakantie Reizen Specialist Laos