Rondreis Cuba

Met het meest uitgebreide aanbod van rondreizen Cuba vind u bij de Rondreiskoning altijd de ideale rondreis. Ook als u een duikvakantie, all inclusive vakantie of zonvakantie naar Cuba wilt kunt u bij ons terecht. Regelmatig tonen wij goedkope aanbiedingen en vluchten naar Cubaanse steden Havana, Holguín en Varadero. Cuba is het land van Fidel Castro, sigaren, rum, salsa en communisme. De natuur is schitterend en gevarieerd, de zandstranden parelwit, en de steden historisch. Bij de Rondreiskoning tonen wij diverse specialisten die voor u individuele en georganiseerde rondreizen naar Cuba kunnen samenstellen.

Ontdek de mooiste plekken op het eiland. Bezoek koloniaal Santiago de Cuba, het historische centrum van Havana, de parelwitte zandstranden of de prachtige natuur in de vallei bij Vinales. Zeg je Cuba, dan zeg je gastvrij, muzikaal & relaxed. Chillen kan, mét een cocktail in de hand uiteraard, op de witte stranden van Playas del Este en Playa Larga.

Wacht niet te lang nu Cuba nog authentiek is. Over een paar jaar kan de charme van een rondreis Cuba geheel anders zijn.Het is nu de tijd voor een rondreis door Cuba. Ontdek het land en maak kennis met de vriendelijke en gastvrije bevolking op het grootste eiland in het Caribisch gebied.

Rondreis Cuba opties

Wil je in een groep reizen, individueel, zelf je rondreis samenstellen, familie rondreis of een strandvakantie? Bekijk het aanbod van rondreizen en zonvakanties Cuba op deze site.
Cuba Specialist

Cuba; het land van Fidel Castro, sigaren, rum, salsa en communisme. Het land waar het politieke klimaat nog steeds meer bekendheid geniet dan haar prachtige steden en stranden. Cuba is nog niet overspoeld door het massatoerisme, terwijl het alles in zich heeft om toeristen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. De stranden lijken rechtstreeks uit een reclamefolder te komen en de natuur is adembenemend mooi met groene valleien, hoge bergen en dichte mangrovebossen. Maar ook de prachtige witte zandstranden en wateren trekken jaarlijks talloze zon- en watersportliefhebbers. Naar verwachting zal Cuba steeds meer toeristen trekken. Dit is dus dé tijd om Cuba te ontdekken en kennis te maken met de vriendelijke en gastvrije bevolking die je met plezier de mooie en onvergetelijke kanten van dit grootste eiland van Midden-Amerika laat zien.