Rondreis Cuba

Rondreis Cuba opties

Met het meest uitgebreide aanbod van rondreizen Cuba vind u bij de Rondreiskoning altijd de ideale rondreis. Ook als u een duikvakantie, all inclusive vakantie of zonvakantie naar Cuba wilt kunt u bij ons terecht. Regelmatig tonen wij goedkope aanbiedingen en vluchten naar Cubaanse steden Havana, Holguín en Varadero. Cuba is het land van Fidel Castro, sigaren, rum, salsa en communisme. De natuur is schitterend en gevarieerd, de zandstranden parelwit, en de steden historisch. Bij de Rondreiskoning tonen wij diverse specialisten die voor u individuele en georganiseerde rondreizen naar Cuba kunnen samenstellen.

Fly Drive Cuba Highlights
14/18/21/23 dagen

→ Vervoer/hotels/ontbijt
→ Tabaksvallei Viñales
→ Sfeervolle accommodaties
→ Wandeling in Trinidad

Groepsreis Cuba compleet
14/18/20 dagen

→ Nagenieten aan het strand
→ De mooiste plekjes van Cuba
→ Koloniale steden & tabak
→ Stadswandeling Havana

Riksjakids Cuba privereizen
10/16/18/23 dagen

Cuba reizen met kinderen

→ Door de tabaksvelden
→ Koloniaal Trinidad
→ Afsluitend strand Varadero
→ Kindvriendelijk traject

Groepsreizen Cuba

Een groepsreis zorgt dat u Cuba ontdekt met gelijkgestemden. Samen ontdekt u dit prachtige land, nieuwe vrienden zijn snel gemaakt.
Ga naar groepsreizen

Individuele reizen Cuba

Cuba ontdekken met z’n tweeën of met vrienden. Ook dit is mogelijk als rondreis. Reis individueel langs de hoogtepunten van dit prachtige eiland!
Ga naar Individuele reizen

Onderga deze fantastische groepsreis Cuba. Wie wil er niet naar het swingendste land in de Caribische Zee? Als je aan Cuba denkt, dan denk je aan salsa, sigaren en rum. Maar het land biedt zoveel meer!

Ontdek hoe de vriendelijke Cubanen leven tijdens deze prachtige Fly & Drive privereis door het indrukwekkende Cuba. Het eiland van Fidel Castro, Hemmingway, oldtimers, de Cubaanse sigaren

Cuba’s meest populaire badplaats is zonder twijfel Varadero, dat als bijnaam Playa Azul (blauw strand) heeft. Nee, het zand is hier niet blauw, maar hagelwit. Het water is echter wel helderblauw. En je vindt er maar liefst 20 km aan prachtstranden.

Rondreis Cuba aanbiedingen

Uitgelicht: Fox: swingen en genieten (tip)

1. Shoestring: Rondreis Cuba in 3 weken
2. Summum: rondreis koloniaal Cuba
3. SNP: Cuba: De geur van rum
4. Fox Singlereizen: Singlereis door Cuba
5. Boabab: Reizen door Cuba
6. FOX: Reizen met kinderen door Cuba
7. KRAS: Koloniaal Cuba!
8. Djoser junior: Beleef Cuba met kinderen
9. Koning AAP: Groepsreis- Socialisme en Salsa
10. FOX individuele rondreis Cuba
11. Riksjaonline: Bouwstenen Cuba
12. Sawadee: Kidsreis Ontdek swinging Cuba
13. Cruisetravel: Cruisereis Cuba, Mexico en meer
14. Cubaspecialist: Cuba rondreizen
15. TUI: Rondreis Cuba libre

Rondreis Cuba opties
Wil je in een groep reizen, individueel, zelf je rondreis samenstellen, familie rondreis of een strandvakantie? Bekijk het aanbod van rondreizen en zonvakanties Cuba op deze site. Cuba; het land van Fidel Castro, sigaren, rum, salsa en communisme. Het land waar het politieke klimaat nog steeds meer bekendheid geniet dan haar prachtige steden en stranden.

Cuba is nog niet overspoeld door het massatoerisme, terwijl het alles in zich heeft om toeristen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. De stranden lijken rechtstreeks uit een reclamefolder te komen en de natuur is adembenemend mooi met groene valleien, hoge bergen en dichte mangrovebossen. Maar ook de prachtige witte zandstranden en wateren trekken jaarlijks talloze zon- en watersportliefhebbers.

Naar verwachting zal Cuba steeds meer toeristen trekken. Dit is dus dé tijd om Cuba te ontdekken en kennis te maken met de vriendelijke en gastvrije bevolking die je met plezier de mooie en onvergetelijke kanten van dit grootste eiland van Midden-Amerika laat zien.

Ontdek de mooiste plekken op het eiland. Bezoek koloniaal Santiago de Cuba, het historische centrum van Havana, de parelwitte zandstranden of de prachtige natuur in de vallei bij Vinales. Zeg je Cuba, dan zeg je gastvrij, muzikaal & relaxed. Chillen kan, mét een cocktail in de hand uiteraard, op de witte stranden van Playas del Este en Playa Larga.

Wacht niet te lang nu Cuba nog authentiek is. Over een paar jaar kan de charme van een rondreis Cuba geheel anders zijn.Het is nu de tijd voor een rondreis door Cuba. Ontdek het land en maak kennis met de vriendelijke en gastvrije bevolking op het grootste eiland in het Caribisch gebied.