Rondreizen Azie

Rondreizen Azie opties

Rondreizen Azië is een waar spektakel. Ontmoet fascinerende culturen. Ontdek de meest mysterieuze tempels en beelden. Ontspan door oosterse massages en op parelwitte stranden. De Aziatische mensen zijn vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. De natuur, zowel flora als fauna, is er fascinerend en uniek. Ontdek per land de reis mogelijkheden en vind de informatie over een land die je nodig hebt. Groepsreizen, individueel en strandvakanties. Hier worden de mooiste betaalbare rondreizen Azië getoond. Laat je inspireren tot een vakantie die het beste bij jou past.

Rondreizen Indonesië

Rondreis Indonesie
Indonesie kenmerkt zich door vulkanische eilanden, witte stranden, rijstterrassen!

Rondreizen Thailand

Rondreis Thailand
Thailand geeft u een variatie aan tempels, rijstvelden, eilanden, natuur en lekker eten!

Rondreizen China

Rondreis China
China brengt u een variatie van cultuur, rijstterrassen, de muur, tempels en tradities

Rondreizen Bali
Bali brengt je rijst terrassen, tradities, stranden,  tempels en een schitterende natuur!

Rondreizen Tibet
Tibet kenmerkt zich door hoogvlaktes, monniken en schitterende kleuren!

Rondreizen Myanmar
In Myanmar ontdek je een verborgen cultuur,  onontdekte tempels en prachtige natuur!

Rondreizen Cambodja
Het Ankor What tempelcomplex, de Mekong Delta, het Tonle Sap meer en de heerlijke stranden.

Rondreizen Vietnam
Halong Bay,  het oude Hanoi, Hoi An en de schitterende kalkrotsen en prachtige stranden!

Rondreizen Laos
Onontdekte natuur, de hoofdstad Vientiane en de Mekong Delta. Laos is indrukwekkend!

Rondreizen Maleisië
Een rondreis Maleisië toont alle variaties van dit prachtige land. De schitterende natuur, oeroude jungles, vele diersoorten. Ontdek Maleisië met een prachtige groeps of privereis!

Rondreizen Filipijnen
Een rondreis Filipijnen is gevarieerd. De schitterende jungles, stranden en eilanden hebben allemaal wat unieks te bieden. Heerlijk eten, lieve mensen en volop mogelijkheden voor activiteit!

Rondreizen Mongolië
Bij een rondreis Mongolië denk je aan uitgestrekte steppe, wilde paarden, yurts waar de nomaden verblijven en de Mongolië Express die van Moskou, Ulanbatar tot Beijing loopt.

Rondreizen India
Een rondreis India toont een kleurrijk land en bezit een van de zeven wereldwonderen. Je niet wat je ziet als je India aandoet. Varanasi met haar rituelen op de Ganges rivier. De oude forten uit de tijd van de Maharadja’s. De theeplantages in het zuiden en de stranden rond Goa.

Rondreizen Sri Lanka
Sri Lanka heeft een prachtige natuur, gevarieerde cultuur en parelwitte stranden. Er is zo ongelofelijk veel te zien en te beleven in dit prachtige land. Je komt ogen, oren en smaak tekort. Van Theeplantages, jungle, treinreizen, parelwitte stranden tot aan de immense Leeuwenrots centraal gelegen.

Rondreizen Nepal
Een rondreis Nepal. Land van de Himalaya, tempels, tijgers, neushoorns en olifanten is een waar sprookje. Loop rond tussen de monniken en ontdek het Boeddhisme. Reis door het heuvelachtige landschap, langs watervallen en de mooiste kloosters. Een rondreis Nepal is onvergetelijk!

Rondreizen Azie mogelijkheden

Via een groepsreis, privereis, singlereis, familiereis en overige kun je vrijwel elk land in Azie bezoeken. Bekijk snel de mogelijkheden per land.