Een vakantie in Azie is een waar spektakel. Ontmoet fascinerende culturen. Ontdek de meest mysterieuze tempels en beelden. Ontspan door oosterse massages en op parelwitte stranden. De Aziatische mensen zijn vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. De natuur, zowel flora als fauna, is er fascinerend en uniek. Ontdek per land de reis mogelijkheden en vind de informatie over een land die je nodig hebt. Groepsreizen, individueel en strandvakanties. Hier worden de mooiste betaalbare rondreizen Azie getoond. Laat je inspireren tot een vakantie die het beste bij jou past.

Indonesie kenmerkt zich door vulkanische eilanden, parelwitte stranden en rijst terrassen!

Thailand geeft u een variatie aan tempels, rijstvelden, eilanden, natuur en lekker eten!

China brengt u een variatie van cultuur, rijstterrassen, de muur, tempels en tradities

Bali brengt je rijst terrassen, tradities, stranden,  tempels en een schitterende natuur!

Tibet kenmerkt zich door hoogvlaktes, biddende monniken en schitterende kleuren!

In Myanmar ontdek je een verborgen cultuur,  onontdekte tempels en prachtige natuur!

Het Ankor What tempelcomplex, de Mekong Delta, het Tonle Sap meer en de heerlijke stranden.

Halong Bay,  het oude Hanoi, de schitterende kalkrotsen en de prachtige stranden!

Onontdekte natuur, de hoofdstad Vientiane en de Mekong Delta. Laos is indrukwekkend!

Rondreizen Maleisie

Een rondreis Maleisie toont alle variaties van dit prachtige land. De schitterende natuur, oeroude jungles, vele diersoorten zoals de Orang Oetang in combinatie met een stad als Kuala Lumpur zorgt ervoor dat je je blijft verbazen over de schoonheid van dit land. Ontdek Maleisie door een prachtige groeps of privereis!

Rondreizen Filippijnen

Een rondreis Filippijnen is gevarieerd. De schitterende jungles, heuvels, stranden en eilanden hebben allemaal wat unieks te bieden. Je voelt je in het paradijs. Heerlijk eten, lieve mensen en volop mogelijkheden voor activiteit!

Rondreizen Mongolie

Bij een rondreis Mongolie denk je aan uitgestrekte steppe, wilde paarden, her en der yurts waar de nomaden verblijven en uiteraard de Mongolie Express die van Moskou tot Beijing loopt. Deze treinreis is waanzinnig!

Rondreizen India

Rondreizen India

Een rondreis India toont een kleurrijk land en bezit een van de zeven wereldwonderen. Je niet wat je ziet als je India aandoet. Varanasi met haar rituelen op de Ganges rivier. De oude forten uit de tijd van de Maharadja’s. De theeplantages in het zuiden en de schitterende stranden rond Goa.

Rondreizen Sri Lanka

Sri Lanka heeft een prachtige natuur, gevarieerde cultuur en parelwitte stranden. Er is zo ongelofelijk veel te zien en te beleven in dit prachtige land. Je komt ogen, oren en smaak tekort.

Rondreizen Nepal

Een rondreis Nepal. Land van de Himalaya, tempels, tijgers, neushoorns en olifanten is een waar sprookje. Loop rond tussen de monniken en ontdek het Boeddhisme. Reis door het heuvelachtige landschap, langs watervallen en de mooiste kloosters. Een rondreis Nepal is onvergetelijk!