Rondreis Botswana

Rondreis Botswana

Een rondreis Botswana zorgt voor een fantastische safari ervaring. Dit in Zuidelijk Afrika gelegen land wordt steeds populairder onder liefhebbers van wilde dieren in combinatie met natuur. Het land biedt de reiziger rust, ongerepte natuur, een enorme diversiteit aan landschappen en dieren en onvergetelijke accommodaties! Per jeep kun je op safari waar je in tentenkampen of in lodges midden in de natuur overnacht. De Rondreiskoning.nl heeft een aantal prachtige safari’s en rondreizen Botswana voor u op een rijtje gezet. Laat je inspireren en vergelijk zodat u de best mogelijke reis kunt kiezen of laten samenstellen.

Groepsreis Botswana & Zuid Afrika
20/23 dagen

botswana-jeepsafari

De beste wildlife-bestemming van Afrika! In de Kalahari leer je alles over de Bosjesmannen en in de Okavango Delta drijf je in mokoro’s naar eilandjes in de inner Delta. Je ‘poler’ duwt je kano door een labyrint van stroompjes en je doet er wandelsafari’s. In open 4 x 4 voertuigen!

Privesafari’s Botswana (4x)
9/14 dagen

Privesafari Botswana

Ontdek een nog onontdekt dierenparadijs tijdens uw privé rondreis Botswana. Zie kuddes olifanten de Chobe-rivier oversteken, ervaar volledige stilte bij de Makgadikgadi Pan, de grootste zoutvlakte ter wereld, en maak een wandeling met een Bosjesman.

Botswana Namibie Zuid Afrika
21/24 dagen

Rondreis Botswana

Deze avontuurlijke lodge safari laat je de natuur van Zuidelijk Afrika beleven. In de Okavangodelta, de grootste binnenlandse delta ter wereld, maken we een avontuurlijke boottocht. De machtige Victoriawatervallen zijn een spectaculair onderdeel van deze complete kampeerreis.

Meer aanbevolen rondreizen Botswana
Sawadee: Roadtrip door 3 landen – 27 dagen (tip)
Shoestring: Zuidelijk Afrika – 3 landen – 3 weken
Djoser : Rondreis Botswana
Shoestring: Singlereis Botswana, Zuid Afrika en Namibie
Botswanaonline: Botswana reis op maat
Africaplus: Fly Drive Botswana 14 dagen

Meer safari’s Botswana op: De Safari Specialist Botswana

Botswana is ideaal om een safari of rondreis door te maken. Een groepsreis door dit land is populair en een ontdekking opzich. In het noorden ligt bijvoorbeeld de prachtige Okavango Delta met aan weerskanten vruchtbare groene akkers, die overvloeien in de droogte van de Kalahari woestijn. De Okavango rivier heeft een van ’s werelds natuurlijkste delta’s gecreëerd, tezamen met een uniek ecosysteem. Hier vind je ontelbare dieren in de diverse wildreservaten waaronder krokodillen, nijlpaarden en olifanten. Chobe National Park heeft naar schatting een populatie van 45000 olifanten. In dit park kan je de mooiste game drives maken en laten de lokale gidsen u de mooiste plekjes van het park zien.Aan vogels geen gebrek. Botwana heeft naast wilde dieren een ongelofelijk aanbod aan kleurrijke vogels

Rondreis Botswana – Van groepsreis tot individueel
Een rondreis Botswana biedt een kijkje in het dierenrijk zoals je die van documentaires alleen kent. Ook zijn er reizen die meerdere landen combineren, zodat je Zambia, Zuid Afrika of Namibie ook kunt ontdekken. Ieder land is uniek en jij hebt de kans om dit te ervaren. Niet alleen kun je hier groepsreizen Botswana boeken. Bij de Rondreiskoning.nl heb je de mogelijkheid om Botswana groepsreizen, safari’s en privereizen te vergelijken en samen te stellen geheel naar jou wens. Interesse? Bekijk het aanbod op deze site en laat je inspireren.