Rondreis Botswana

Een rondreis Botswana zorgt voor een fantastische safari ervaring. Dit in Zuidelijk Afrika gelegen land wordt steeds populairder onder liefhebbers van wilde dieren in combinatie met natuur. Het land biedt de reiziger rust, ongerepte natuur, een enorme diversiteit aan landschappen en dieren en onvergetelijke accommodaties! Per jeep kun je op safari waar je in tentenkampen of in lodges midden in de natuur overnacht. Een rondreis Botswana biedt een kijkje in het dierenrijk zoals je die van documentaires alleen kent. De Rondreiskoning.nl heeft een aantal prachtige safari’s voor u op een rijtje gezet. Door aanbieders te vergelijken kun je voor de beste prijs een rondreis of safari in Botswana reserveren. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren.

Groepsreis Botswana 20 dgn

Rondreis Botswana

rondreis Botswana Bezoek Okavango Delta
rondreis Bezoek Chobe National Park
rondreis Wandelen en bootsafari
rondreis Open 4×4 safari trucksafari
rondreis Kalahari en de Makgadikgadi

Ga naar deze groepsreis

Privereis Botswana 20 dgn

privereis botswana

rondreis Sfeervolle lodges en ontbijt
Botswana Rode duinen Sossusvlei
Safari Namibie en  Botswana
groepsreis Botswanan Bezoek Victoriafalls
rondreis Chobe National Park

Ga naar deze Privereis

Safari Botswana 18 dgn

safari botswana

rondreis Bezoek Chobe National Park
rondreis Jeepsafari 4W drive
rondreis Wandelen door de natuur
rondreis Verblijf comfortabele lodges
rondreis Ontdek Big5

Ga naar deze safari

Safari Botswana een groepreis door de natuur
Botswana is ideaal om een safari of rondreis door te maken. Een groepsreis door dit land is populair en een ontdekking opzich. In het noorden ligt bijvoorbeeld de prachtige Okavango rivier met aan weerskanten vruchtbare groene akkers, die overvloeien in de droogte van de Kalahari woestijn. De Okavango rivier heeft een van ’s werelds natuurlijkste delta’s gecreëerd, tezamen met een uniek ecosysteem. Hier vind je ontelbare dieren in de diverse wildreservaten waaronder krokodillen, nijlpaarden en olifanten. Chobe National Park heeft naar schatting een populatie van 45000 olifanten. In dit park kan je de mooiste game drives maken en laten de lokale gidsen u de mooiste plekjes van het park zien.Aan vogels geen gebrek. Botwana heeft naast wilde dieren een ongelofelijk aanbod aan kleurrijke vogels

Rondreis Botswana – Van groepsreis tot individueel
Bij de Rondreiskoning.nl heb je de mogelijkheid om rondreizen en safari aanbieders te vergelijken. Ook zijn er aanbieders die meerdere landen combineren, zodat je Zambia, Zuid Afrika of Namibie ook kunt ontdekken. Ieder land is uniek en jij hebt de kans om dit te ervaren. Niet alleen kun je hier groepsreizen Botswana boeken. Ook is het mogelijk om je reis door Botswana zelf samen te stellen. Interesse? Bekijk dan het aanbod op deze site.

 

Reacties zijn gesloten.