familiereizen

Familiereizen opties

Wat is er heerlijker dan met je familie een rondreis te maken. Samen met mensen die dichtbij je staan de wereld ontdekken. Met je ouders, kinderen, zussen, broers en ooms, tantes, neven en nichten. Je beleeft een rondreis intens en kunt dit delen met je naasten.

Groepsreis
12/15/18/21/24 dagen
Groepsreis
Privereis
12/16/18/21/24 dagen
Privereis
Reizen met kinderen
12/15/18/21/24 dagen
Reizen met kinderen

Familiereizen ver en dichtbij

Stel je eens voor. Genieten van een vakantie op het platteland van Toscane. Een heerlijke bungalow met zwembad en een ruime tuin. Overdag zwemmen met je (klein)kinderen. Het plaatselijke dorpje bezoeken en sávonds aan lange tafels heerlijk dineren. La Dolce Vita! Dit is toch wat je wilt. Met al je naasten genieten!

Of een heerlijke rondreis door Thailand of Zuid-Afrika? Met privechauffeur en busje reis je van de ene bezienswaardigheid naar de andere. Ontdek je de mooiste tempels en ga je leuke activiteiten ondernemen zoals koken met z’n allen of olifanten voederen en wassen. En natuurlijk luieren op het strand. Op safari ontdek je met je naasten de Big5 en geniet je van al het moois een safari rondreis te bieden heeft. Wat is er mooier om oog in oog te staan met olifanten, giraffen en leeuwen en dit samen met je familie te beleven. Familiereizen zorgen dat iedereen dezelfde onvergetelijke ervaring heeft. Wat wil je nog meer.