culturele reizen

Culturele reizen opties

Voor wie echt tradities en gewoontes in een onbekend land wilt ontdekken zijn er ook culturele reizen. Tijdens deze reizen ontdek je alles over een land. Het verschil met een “normale” rondreis is dat het accent wordt gelegd op hoe de mensen leven met alles wat daarbij hoort. Je leert een andere cultuur kennen door in contact te komen met de plaatselijke bevolking en hun geschiedenis in de vorm van bouwwerken, gerechten, religie, tradities en meer….

Culturele reis Meren Italië

Lago d’Orta, Lago Maggiore, Lago di Lugano en Lago di Como: prachtige meren met ieder hun eigen, bijzondere karakter. Tijdens deze ontspannen nieuwe cultuurvakantie ontdekt u de schilderachtige schoonheid van deze Noord-Italiaanse pracht.

Culturele reis Thailand

Tijdens deze reis door Thailand kunt u genieten van de rijke historie van het voormalige Siam. Via de River Kwai en de prachtige ruïnes van Ayutthaya reist u naar het hoge noorden, ontmoet de bergstammen en de Gouden Driehoek en sluit af op een tropisch eiland in het Zuiden.

Culturele reis de Maya’s

Ontdek Mexico, Guatemala en Honduras! Over de hele wereld zijn tequila en taco’s een begrip, maar de Mayawereld zit nog vol verrassingen. Ontcijfer de laatste inscripties in de klassieke Mayasteden. Bewonder de kleurrijke inheemse bevolking die je tegenkomt op lokale markten.