rondreis-zambia

Rondreis Zambia opties

Zambia is een safari land in opkomst. Een rondreis door dit ongerepte land is een pure en aparte belevenis. De meeste Zambianen zijn niet gewend aan westerlingen en zullen u nieuwsgierig met een lach aanschouwen. Zambia biedt veel natuurschoon. Niet alleen kom je oog in oog met “The Big Five” te staan. De Victoria watervallen is een fenomeen dat een verpletterende indruk op u gaat achterlaten. Naast de vele parken is een safari door Zambia dan ook een niet te vergeten ervaring en zal u zeker niet teleurstellen. Bekijk het aanbod van rondreizen en safari’s, vaak in combinatie met andere landen

Safari Zambia De ultieme rondreis!

Zambia is een fascinerend land waarbij het safari rondreizen een stormachtige ontwikkeling doormaakt en geheel terecht, want dit land heeft enorm veel te bieden. Uitgestrekte ondergelopen vlaktes ,de grootste olifantenpopulatie ter wereld, massale kuddes buffels en ontelbare felgekleurde vogels bieden een prachtig schouwspel. De Victoriawatervallen, op de grensstreek met Zimbabwe is één van de mooiste natuurspektakels ter wereld. Hier dondert de kolkende watermassa met donderend geraas naar beneden. Iets meer in het binnenland bevindt zich In de omgeving van de Chobe rivier grote verzamelingen koedoes, bosbokken, sabelantilopen, giraffen en zebra’s, in hun schaduw gevolgd door leeuwen, luipaarden en andere roofdieren Het gebulder van kuddes poedelende Nijlpaarden doorbreekt hier de stilte, aan het einde van de dag tekenen de olifantsilhouetten zich af tegen een oranjerode hemel. De rijkdom en variatie aan landschappen en wildleven maken reizen en safari’s in Zambia uniek en is daarom het best bewaard geheim van Afrika. Zambia is een safari en rondreis land bij uitstek, bekijk het aanbod bij de Rondreis Koning maar eens.

Soort rondreis – Van groepsreis tot individueel
Safari en Rondreis Zambia mogelijkheden Wij bieden diverse safari en rondreis aanbieders die de meest prachtige reizen aanbieden. Zowel groepsreizen als indiviueel samen te stellen safari’s zijn aan te vragen.

Rondreis Zambia Aanbiedingen

1. Djoser: Zuid Afrika, Namibie en Zambia
2.Shoestring: Zuid Afrika, Mozambique en Zambia
7.Sawadee: Van Kaapstad tot de Victoria Falls