Rondreis Marokko

Rondreis Marokko opties vind je overzichtelijk op deze Marokko pagina. Wij tonen meer dan 80 rondreizen en aanbiedingen van diverse specialisten, waardoor snel de goedkoopste of beste rondreis geselecteerd kan worden. Een rondreis door een andere wereld. Dit prachtige land aan de Noord Afrikaanse kust is op nog geen vier uurtjes vliegen. Je bent vrij snel in een compleet andere wereld. Rondreizen door Marokko is een waar spektakel. Het is land van medina’s en kasbah’s, de Sahara woestijn met haar hoge zandduinen, de Berger gemeenschap in het groene vruchtbare Atlasgebergte. In de koningsteden Marakech en Fes vind je kleurrijke markten en straatjes en waant u zich in een duizend-en-een-nacht sprookje.

Groepsreis
12/15/18/21/24 dagen
Groepsreis
Privereis
12/16/18/21/24 dagen
Privereis
Reizen met kinderen
12/15/18/21/24 dagen
Reizen met kinderen

Marokko, het land van eeuwenoude medina’s en kasbah’s , woestijnen met reusachtige zandduinen, donkere cederbossen met berberapen en zijn levendige, kleurrijke markten en straatjes. Proef de sfeer uit de sprookjes van duizend-en-een-nacht en geniet van de heerlijke gerechten die op straat en in diverse restaurantjes worden aangeboden. Marokko is een ideaal land bij uitstek om te rond te reizen; individueel, in groepsverband, maar ook met kinderen is reizen in Marokko prima te doen. Het is goed betaalbaar, het openbaar vervoer is prima geregeld en de mensen zijn enorm warm en gastvrij. Tevens is er voldoende aanbod om te overnachten. Reis bijvoorbeeld van de ene naar de andere koningsstad met ieder zijn eigen sfeer. Maak eens een tocht per kameel door de rozerode woestijn en overnacht bij een oase onder de sterrenhemel. Bezoek de eeuwenoude en indrukwekkende kasbah Ait Ben-Haddou en relax op de stranden van Casablanca.Marokko is een land waar veel te ontdekken valt en een bezoek is onvergetelijk en eigenlijk een must voor iedereen die van reizen en ontdekken houdt

Rondreis Marokko aanbiedingen en aanbevelingen
NRV: Groepsreis Marokko
FOX: Groepsreizen – Geuren en kleuren van Marokko
Marokkoonline:  Bouw je eigen Marokko reis
FOX: Privereis – Koninklijke steden en oases
Shoestring: Groepsreis Avontuurlijk Marokko
Marokkoonline.nl – Stel je eigen rondreis samen
Djoser Groepsrondreis Marokko
Baobab: Reizen met kids door Marokko
Kras: Rondreis Marokko en Spaans Analusie
SNP: Rondreis koningssteden valleien, bossen
Summum.nl: Rondreis Magisch Marokko
TUI : De ontdekking van Marokko
Koning AAP: Middeleeuwse medina’s, kasba’s
Riksjareizen: Marokko kidsreizen
Sawadee rondreis Marokko
De Jong Intra rondreis Marokko
NRV; Zoeks, Woestijn en strand

Rondreizen Marokko per groepreis of individueel
Naast rondreizen in groepen is Marokko een ideaal land om individueel rond te reizen, maar zeker ook met kinderen. De bevolking is vriendelijk en gastvrij, de infrastructuur is prima en bezienswaardigheden in overvloed. Om een goed beeld te geven wat er mogelijk is tonen wij een selectie van de prachtigste reizen per soort voor een goede prijs.