Safaris

Safaris

Safari groepsreizen

Een safari groepsreis met mensen die dezelfde interesses en passie hebben is een prachtige ervaring. Door op te trekken met mede reizigers leert u de Afrikaanse natuur pas echt kennen. Ontmoet de wilde dieren van Kenia of Zuid-Afrika. Aanschouw met gelijkgestemden de prachtige landschappen in Namibië en Tanzania of Kenia. Ontdek per groepssafari de schoonheid van Botswana of Oeganda. Een safari in Afrika brengt u terug naar de bakermat van het leven. Onderga een groepsreis en laat u verrassen.

Individuele Safari’s

Steeds meer reizigers willen vrij en ongebonden een safari in Afrika ondernemen. Het gevoel ondergaan dat je samen, met je gezin of in een kleine groep vrienden op ontdekkingstocht bent maakt nu eenmaal veel los bij de moderne reiziger. Gelukkig zijn er steeds meer mogelijkheden om individueel onder begeleiding van een privegids door Kenia, Tanzania, Zuid Afrika en meer landen te reizen. Individuele safari s worden daarom tegenwoordig standaard aangeboden of kunnen zelf worden samengesteld.

Safari en Strand
De combinatie van een safari en strand vakantie Afrika spreekt steeds meer tot de verbeelding bij reizigers. Leeuwen en olifanten spotten, indrukwekkende tochten maken door prachtige landschappen en nagenieten in een resort aan een parelwit strand. Dit is de ideale combinatie van een actieve en ontspannen vakantie. Ook duikliefhebbers komen aan hun trekken. De onderwaterwereld van De Seychellen en Mozambique zorgt voor een euforisch gevoel bij zelfs ervaren duikers.

Safari op maat

Zoals je ziet zijn er diverse opties om een safari te ondernemen. Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt omtrent het aanbod, behoefte hebt aan hulp en uitleg om een safari op maat te laten maken. Vul dan het safari op maat formulier in zodat wij geheel naar jou wensen de meest ideale safari voor je kunnen kiezen of samenstellen.

Aanvraagformulier Safari op maat

Groepsreis
12/15/18/21/24 dagen
Groepsreis
Privereis
12/16/18/21/24 dagen
Privereis
Reizen met kinderen
12/15/18/21/24 dagen
Reizen met kinderen