Rondreis Indonesië

Een rondreis Indonesie laat je een  gevarieerd land zien. Mysterieuze tempels, diverse religies met elk hun eigen karakter en prachtige landschappen. Op Java vind u bijvoorbeeld de Borobudur, vulkanen, rijstvelden, en traditionele steden zoals Yogyakarta. Bali is een fantastisch Boedhistisch eiland waar u ook heerlijk kunt genieten van parelwitte stranden en Sumatra is een uniek eiland met een ongekende natuur die verder nergens voorkomt. Om van Lombok, de Komodo eilanden en Sulawesi maar niet te spreken. De Rondreis koning Indonesie toont u diverse rondreis mogelijkheden . Voor een rondreis Indonesie, vaak in combinatie met diverse eilanden kunt u bij ons terecht.

rondreis indonesieIndonesie: Vulkanen Sawah’s en stranden Tijdens een rondreis Indonesie ontdekt u woeste vulkaanlandschappen, mosgroene rijstterassen, mysterieuze tempels en de meest vriendelijke bewoners. Indonesie heeft alles. Tropisch regenwoud, onbekende dieren, savannen, ingenieus aangelegde sawah’s, koraalkusten, parelwitte stranden en een rijke cultuur vormden de sleutelwoorden van de ‘Gordel van Smaragd’. Een rondreis door deze fascinerende archipel laat een verpletterende indruk achter. Bekijk bij de Rondreis Koning wat de mogelijkheden voor rondreizen door dit prachtige land zijn.

Rondreizen Indonesie: Alle rondreis opties Onbeperkte rondreis mogelijkheden betreffende Indonesie. Naast groepsreizen Indonesie is het echter ook mogelijk om individueel over de eilanden te reizen of zelf een reis samen te stellen. Bij de Rondreiskoning vindt u aanbieders met een breed aanbod aan rondreizen. Bekijk de mogelijkheden en vind de goedkoopste of meest ideale reis.

Java en Bali  va  €1329,- 16 dagen                             
Deze rondreis neemt u naar de meest tot de verbeelding sprekende, maar totaal verschillende Indonesische eilanden; het machtige Java, en de Koningin aller eilanden Bali. Bezoek Javaanse hoogtepunten zoals de hoofdstad Jakarta, de Botanische tuinen van Bogor, het ‘Parijs van het Oosten’: Bandung, en via een schittrende treinreis dwars door Java naar de culturele hoofdstad Jogjakarta, waar u onder andere de schitterende Prambanan-tempels en natuurlijk de Borobudur zal bezoeken, waarna u verder reist naar Indonesië’s bekendste vulkaan: de Bromo, alvorens naar Bali af
Meer informatie over deze Indonesie rondreis
Meer NRV Indonesie rondreizen(22)

Sumatra, Java en Bali  €1999,-
19 dagen                           
Een schitterende reis door de afwisselende archipel Indonesië. Gedurende drie weken maak je kennis met de enorme diversiteit aan landschappen en kleurrijke culturen. Je smult van de meest verrukkelijke gerechten, bezoekt traditionele dansvoorstellingen en gaat op zoek naar orang-oetans. Je geniet van prachtige kusten, oerwouden, werkende vulkanen en rijstterrassen en met wat geluk zie je de grootste bloem van de wereld, de rafflessia, in bloei. Kijk snel.
Meer informatie over deze reis door Indonesie
Meer Shoestring Indonesie rondreizen(5)

Java en Bali    €1069,-  16 dagen                         
Schitterende rondreis waarin u alle hoogtepunten van Java en Bali bezoekt. U bezoekt onder andere Bandung, de Borobudur tempel, Jogjakarta en de Bromo-vulkaan. Hierna reist u per boot naar het godeneiland Bali  voor enkele heerlijke stranddagen in een hotel met zwembad. Tijdens uw rondreis reist u per luxe airco-touringcar en verblijft u in comfortabele hotels! Geniet van deze reis en ontdek de mogelijkheden door op de onderstaande link te klikken
Meer informatie over deze rondrondreis Indonesie en Maleisie
Meer Fox  Indonesie groepsreizen (7)

Onbeperkte rondreis mogelijkheden betreffende Indonesie. Naast groepsreizen Indonesie is het echter ook mogelijk om individueel over de eilanden te reizen of zelf een reis samen te stellen. Bij de Rondreiskoning vindt u aanbieders met een breed aanbod aan rondreizen. Bekijk de mogelijkheden en vind de goedkoopste of meest ideale reis.