Rondreis Indonesië

Rondreis Indonesie opties

Een rondreis Indonesie laat je een  gevarieerd land zien. Mysterieuze tempels, diverse religies met elk hun eigen karakter en prachtige landschappen. Op Java vind u bijvoorbeeld de Borobudur, vulkanen, rijstvelden, en traditionele steden zoals Yogyakarta. Bali is een fantastisch Boedhistisch eiland waar u ook heerlijk kunt genieten van parelwitte stranden en Sumatra is een uniek eiland met een ongekende natuur die verder nergens voorkomt. Om van Lombok, de Komodo eilanden en Sulawesi maar niet te spreken. De Rondreis koning Indonesië toont u diverse rondreis mogelijkheden . Voor een rondreis Indonesie, vaak in combinatie met diverse eilanden kunt u bij ons terecht.

Privéreis Java en Bali
17 dagen

Privereis Indonesie

Deze rondreis neemt u naar de meest tot de verbeelding sprekende, maar totaal verschillende Indonesische eilanden; het machtige Java, en de Koningin aller eilanden Bali. Bezoek Javaanse hoogtepunten zoals de hoofdstad Jakarta, de Botanische tuinen van Bogor, het ‘Parijs van het Oosten’: Bandung, en via een schittrende treinreis dwars door Java naar de culturele hoofdstad Jogjakarta, waar u onder andere de schitterende Prambanan-tempels en natuurlijk de Borobudur zal bezoeken, waarna u verder reist naar Indonesië’s bekendste vulkaan: de Bromo, alvorens naar Bali af.

Meer Privéreizen Indonesie (22)

Groepsreis Indonesië
22 dagen

Rondreis Indonesie

De variatie van een rondreis Indonesie

Een schitterende reis door de afwisselende archipel Indonesië. Gedurende drie weken bezoek je Java, Bali en de Gili eilanden. Maak kennis met de enorme diversiteit aan landschappen en kleurrijke culturen. Je smult van de meest verrukkelijke gerechten, bezoekt traditionele dansvoorstellingen en geniet op heerlijke stranden. Je geniet van prachtige kusten, oerwouden, werkende vulkanen en rijstterrassen en met wat geluk zie je de grootste bloem van de wereld, de rafflessia, in bloei. Geniet van deze onvergetelijke groepsreis!

Meer groepsreizen Indonesie (18)

Familiereis Indonesië
21 dagen

Rondreis Indonesie

Schitterende gezinsrondreis waarin  alle hoogtepunten van Java en Bali worden bezocht. Jullie bezoeken onder andere Bandung, de Borobudur tempel, Jogjakarta en de Bromo-vulkaan. Hierna reis je met je gezin per boot naar het godeneiland Bali  voor enkele heerlijke stranddagen in een hotel met zwembad. Tijdens de rondreis reizen jullie per luxe airco-touringcar en verblijf je in comfortabele hotels! Geniet van deze reis en ontdek de mogelijkheden door op de onderstaande link te klikken.

Meer reizen met kinderen Indonesië (15)

Bouwstenen Indonesië
16, 18, 21 dagen

Rondreis Indonesie

Met bouwstenen stel je zelf je rondreis Indonesië samen. Waan je door de duizenden eilanden die Indonesie rijk is. En juist met al die verschillende eilanden voel je de overal verschillende vibes en culturen. Ga je eilandhoppen en bezoek vulkanen en paradijselijke stranden. wandel door de ongerepte jungle, heuvels en ontdek je de kleurrijke onderwaterwereld, bezoek je de mystieke tempels en tradities van het binnenland. Ontmoet oerang oetangs en beklim vulkanen met schitterende vergezichten.

Meer bouwstenen Indonesië (24)

Rondreis Indonesië: Vulkanen Sawah’s en stranden

Tijdens een rondreis Indonesie ontdekt u woeste vulkaanlandschappen, mosgroene rijstterassen, mysterieuze tempels en de meest vriendelijke bewoners. Indonesie heeft alles. Tropisch regenwoud, onbekende dieren, savannen, ingenieus aangelegde sawah’s, koraalkusten, parelwitte stranden en een rijke cultuur vormden de sleutelwoorden van de ‘Gordel van Smaragd’. Een rondreis door deze fascinerende archipel laat een verpletterende indruk achter. Bekijk bij de Rondreis Koning wat de mogelijkheden voor rondreizen door dit prachtige land zijn.

Rondreis Indonesie opties

Onbeperkte rondreis mogelijkheden betreffende Indonesie. Naast groepsreizen Indonesie is het echter ook mogelijk om individueel over de eilanden te reizen of zelf een reis samen te stellen. Bij de Rondreiskoning vindt u aanbieders met een breed aanbod aan rondreizen. Bekijk de mogelijkheden en vind de goedkoopste of meest ideale reis.