Seniorenreizen

Bent u vijftig plusser, zijn uw kinderen de deur uit, bent u misschien al met pensioen en behoefte om eens een verre reis te maken of rondreis door Europa? Nu is het tijd om eindelijk eens die vakantie te maken waar u altijd van gedroomd hebt. Met zn tweeen, met vrienden of met een groep gelijkgestemden. Een privéreis of een seniorenreis met leeftijdsgenoten spreekt tot u verbeelding? Bekijk dan hier de mogelijkheden tot het ondernemen van een seniorenreis

seniorenreisU wilt nu een verre reis ondernemen. Kinderen zijn de deur uit of zelfstandig. U bent met pensioen of kunt flexibel een vakantie plannen. Alles is nu anders, u gaan en staan waar u wilt. Toch willen veel senioren een bepaalde zekerheid tijdens een reis. Vooral in landen die onbekend en wat primitiever zijn en die u graag wilt ontdekken. Wat is er dan mooier om uw droomreis tot in de puntjes te laten verzorgen door specialisten. Of, indien u een groepsreis wilt ondernemen, met andere 50 plussers een verre seniorenreis maken of een busreis door Europa. Nieuwe vriendschappen worden afgesloten tijdens seniorenreizen. Wilt u inspiratie? Bekijk de mogelijkheden hier rechts.

Jullie zoeken een rondreis en jullie wensen advies op maat te ontvangen?

Wij nemen de tijd om naar u te luisteren en te achterhalen wat u nodig heeft en wat u precies wenst, zodat u daarna advies krijgt over de meest geschikte rondreis in een bepaald land.

Wij bieden de mogelijk om samen met u uw favoriete reis samen te stellen. Niet iedereen heeft dezelfde behoeften en is in dezelfde fysieke staat. Hier wordt dan rekening mee gehouden. In het informatie/aanvraagformulier rechts >> kunt u uw wensen kwijt. Samen met specialisten wordt er dan voor u een reis op maat gemaakt. Aan een aanvraag/offerte zitten geen kosten verbonden. Dit kunt u vrijblijvend doen.

Aanbod Senioren groepsreizen

Met een groep gelijkgestemden en leeftijds-genoten een land ontdekken? Als u dit aanspreekt tonen wij een selectie van groepsreizen van diverse op senioren gerichte specialisten. Of u nu op zoek bent naar een senioren groepsreis ver weg, een georganiseerde reis binnen Europa of een volledig verzorgde vakantie op één plek met een uitgebreid excursiepakket. Laat u inspireren bij de Rondreis Koning seniorenreizen.

Privereizen of maat gemaakt

Ontdek de wereld op uw eigene houtje! Voor 50 plussers die lekker met zń tweeen of met een stel vrienden een rondreis willen maken en niet gebonden willen zijn aan anderen zijn er prachtige privereizen beschikbaar. Zowel binnen Europa in landen zoals Italie of Frankrijk als voor verre bestemmingen als bijvoorbeeld Thailand en Zuid Afrika. Bekijk het aanbod aan onze selectie senioren privereizen maar eens en laat je inspireren.

Busreizen voor Senioren

Voor ouderen die binnen Europa per bus willen reizen zijn er diverse prachtige busreizen Europa  beschikbaar. Wij hebben aanbod van diverse organisaties in kaarten gebracht en de mooiste busreizen geselecteerd. Wat is er leuker dan met een groep leeftijdsgenoten en gelijkgestemden per bus een land(of meerdere) te ontdekken? Bekijk het aanbod aan busreizen gericht op senioren maar eens en wie weet reist u binnenkort Europa in.

camperreizen

Seniorenreizen in alle soorten en maten

Zoals u kunt zien zijn er voor 50 plussers legio mogelijkheden om een seniorenreis te ondernemen. Door aanbod van diverse op ouderen gerichte specialisten te vergelijken qua land en opties kun je wel honderden euro’s besparen terwijl het (ongeveer) dezelfde reis betreft met hetzelfde programma en opties tot overnachten. Of je nu een senioren busreis door Europa wilt maken, een camperreis of privereis met alle comfort of een groepsreis voor ouderen ergens op de wereld.  Vergelijk hier het aanbod en wordt geinspireerd!