Met het hele gezin op gezinsreis door Costa Rica. Dit is een droom van vele ouders want wat is er mooier om met je kinderen op avontuur te gaan in een van de meest kindvriendelijke landen betreffende flora en fauna. De natuur van Costa Rica is overweldigend. De dieren exotisch en uiteenlopend. Dit in combinatie met goed begaanbare wegen en paden en de aanwezig van parelwitte stranden zorgen ervoor dat Costa Rica populair is om een familiereis te ondernemen. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn betreffende een kidsreis Costa Rica? Bekijk dan hier de mogelijkheden

Familiereis Costa Rica 13 of 14 dagen

kidsreis costarica

Ga naar deze kidsreis

Familiereis Costa Rica 15 of 21 dagen

gezinsvakantie costa rica

Ga naar deze kidsreis

Familiereis Costa Rica 16 of 21 dagen

costa rica kidsvakantie

Ga naar deze kidsreis

Reizen met kinderen Costa Rica

Zoals je hierboven kunt zien zijn er prachtige reizen met kinderen Costa Rica mogelijk. Laat je inspireren door deze reizen en mocht je uit deze drie reizen een goed gevoel hebben overgehouden kun je direct een optie bij een van de reizen nemen. Vrijwel al deze reizen zijn prachtige combinaties tussen natuur, cultuur, activiteit en strand. Wat dacht je van tokkelen door het oerwoud of leren surfen? In een notendop wat je kunt verwachten.

Rijdend per jeep en wandelend door het tropische regenwoud laten je oog in oog staan met apen, toekans, neusbeertjes en luiaards. Wandel langs borrelende kraters en warmwaterbronnen. Ga hier lekker badderen met uitzicht op de Arenal Vulkaan. Glijd met een trapeze via een kabelbaan van boomtop naar boomtop dwars door de jungle! Verblijf aan het strand om heerlijk te zonnen, snorkelen of leren surfen!

Hieronder staan enkele hoogtepunten die je kunt verwachten als je een kidsreis Costa Rica gaan ondernemen

  • Ontdekken van dieren en bloemen in Nationaal Park Tortuguero en Rincón de la Vieja
  • Overnachten op het platteland in een hacienda
  • Paardrijden door de jungles en over de stranden
  • Actieve familiereis met fiets-, paardrijd- en wandelmogelijkheden
  • Wandelen over vulkanen en langs warmwaterbronnen
  • Op zoek naar schildpadden in Tortuguero
  • Heerlijk ontspannen aan het mooie strand van Manuel Antonio
  • Slingeren tussen de boomtoppen in magisch Monteverde