suriname reis

Suriname wordt als bestemming steeds populairder om te bezoeken. Deze vroegere Nederlandse kolonie heeft zo ongelofelijk veel te bieden. De overweldigende natuur, prachtige dieren en diverse marrondorpen die je bezoekt brengen je in extase. Wil je meer weten over reizen door Suriname of geïnspireerd worden door spectaculaire reizen? Lees dan verder…

Wat kun je verwachten tijdens een rondreis Suriname
Tijdens een rondreis Suriname zijn er meer dan genoeg idyllische plekjes te vinden. Overnacht op een eilandje in het stuwmeer of ga op zoek naar reuzenschildpadden die eieren leggen op de stranden. Vaar door smalle riviertjes in de grootste lagune van Suriname. Fiets langs plantages en ontdek koloniaal erfgoed.

Enkele hoogtepunten en bezienswaardigheden
Ontdek Paramaribo per voet en laat je meeslepen in deze heerlijke stad. neem een drankje in een cafe en bezoek Het Onafhankelijkheidsplein. Bezoek Fort Zeelandia aan de Suriname Rivier.

Ston Island ligt op een kleine twee uur rijden van de hoofdstad Paramaribo. Ston Island is een heerlijke bestemming om te genieten. Hier kun je prima enkele dagen toeven. Ga lekker vissen, pak een drankje en relax in een hangmat en maak een wandeltocht door de omgeving.

Wandel over het landgoed van plantage Frederiksdorp, vaar door het moerasgebied rond de koffie plantages van Commewijne en ga op zoek naar dolfijnen.

Braamspunt is de plek waar reuzenschildpadden hun eieren komen leggen, maar ook het gebied van de inheemse Caraïben en een onbedorven natuur. Vaar in een korjaal over een kronkelige rivier met stroomversnellingen en geef je ogen de kost.

In Adjoni houdt de weg op. Hier kun je alleen verder per korjaal over de rivier naar Danpati voor een meerdaags verblijf in de jungle.

Bigi Pan is een ware aanrader tijdens je rondreis Suriname. Werkelijk een spectaculaire belevenis tijdens je verblijf. Hier kun je overnachten in een hutje op het meer. Je vaart door mangrove-bossen en moerasgebieden waar kaaimannen op de loer liggen en vogels zich goed doen aan alles wat de natuur geeft. Wat is er mooier dan je eigen vis voor het avondeten te vangen?

Groepsreizen Suriname

Privereizen Suriname

Reizen met kinderen Suriname

De meest ideale rondreis Suriname voor jou
Naast bezienswaardigheden tijdens een reis Suriname vind je hier bij de Rondreiskoning Suriname ook uitleg over themareizen en reissoorten die je door Suriname kunt ondernemen. Wij hebben diverse rondreizen Suriname al voor uw geselecteerd op basis van opties en prijzen op dit moment. Wij tonen reizen met een juiste prijs kwaliteit verhouding in combinatie met de beste mogelijkheden voor een ultieme beleving. Indien onze medewerkers een aanbieding Suriname van reisagenten tegenkomen zullen wij deze publiceren. Regelmatig stunten aanbieders namelijk met prijzen. Dit aanbod kunt u vergelijken met overige reizen die voldoen aan dezelfde criteria. Hetzelfde Suriname aanbod maar dan voor een aantrekkelijkere prijs. Naast het besparen van geld bespaart u ook veel zoektijd. U vindt snel en eenvoudig de meest ideale rondreis Suriname.