camperreis

Camperreizen landen en opties

Een camperreis geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Heerlijk rondreizen per camper op jouw manier, zelf bepalen waar je een stop maakt, slapen en koken in je eigen rijdende huis maakt een rondreis per camper tot de meest ideale manier om een land te ontdekken. Hieronder vind je drie camperreizen Specialisten. Check de mogelijkheden!

Travelhome Campers
Aanbod diverse landen

333 Travel Camperreizen
Compleet landenoverzicht
camperreis Canada

Worldwide Campers
Vergelijk camper verhuurders
Camperreis Zuid Australie

Landen die ideaal zijn voor camperreizen zijn:

Australie
Nieuw Zeeland
Verenigde Staten
Alaska
Canada

Campereis aanbieders

Bij de rondreiskoning camperreizen krijgt u een overzicht van diverse camper rondreis aanbieders. Het voordeel van het boeken van een georganiseerde camper rondreis bij een in camperreizen gespecialiseerd reisbureau is dat alles vooraf wordt geregeld en u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Zo heeft u de vrijheid in reizen maar ook een beetje zekerheid zo ver van huis.

Rondreizen per Camper – De kenmerken
Een camper, kampeerauto, mobilhome, minibus of motorhome is een motorvoertuig waar men in kan wonen en/of verblijven tijdens een reis. Een camper is comfortabeler dan een caravan en heeft ook een betere wegligging. Met name in landen waar grote afstanden moet worden afgelegd is een camper onmisbaar voor reizigers. Deze landen hebben speciale stops en parkeerplaatsen geschikt voor campers. Lokale informatie kantoren geven
de meest handige informatie die je nodig hebt tijdens een camperreis door een bepaald gebied. Ontdek een land zoals Australie of Canada per camper! U zult hierdoor een vrij gevoel hebben en een land ontdekken op uw manier

Soorten Campers

Compactcamper
Zijn jullie van plan om met z’n tweeën op reis te gaan, eventueel nog met een klein kind? Dan is dit campertype en ideale keuze. Ze zijn compact en wendbaar en toch ruim genoeg om comfortabel in te leven.

Familiecamper
Heerlijk met het hele gezin op reis. Camper vakanties zijn ideaal voor kinderen.Je kunt het reistempo aanpassen zodat kinderen volop buiten kunnen spelen. Deze campertypes zijn praktisch ingericht met meerdere bedden en een doucheruimte met toilet (soms ook apart). Bovendien zijn ze in verschillende formaten.

Jumbocamper
Als u kiest voor mobiliteit en tevens eisen stelt aan comfort en leefruimte, dan is de jumbo camper de beste keus. Deze huizen op wielen bieden een riant woonoppervlak dat nog eens vergroot wordt door een uitschuifbare zit- of slaapruimte (slideout). Sommige hebben dankzij hun omvang qua uiterlijk iets weg van een touringcar.

Adventure 4wdrive Campers
Als u de gebaande paden wilt verlaten en droomt van locaties midden in de natuur, kiest u voor een 4WD-adventurecamper. Bij sommige types slaapt u zelfs in de meegeleverde tent die eenvoudig op het dak te monteren is. Ook als u geen mobiele kampeerder bent, maar zo nu en dan eens de bewoonde wereld wilt verlaten, is de adventurecamper een serieuze optie.

De Rondreiskoning werkt samen met een aantal gerenommeerde camper reizen aanbieders. Door het aanbieden van diverse camperreizen per land kunt u heel eenvoudig bepalen welke camperreis het beste bij u past. Vrijwel alle camperreizen zijn geschikt om met kinderen of meerdere personen te ondernemen. Bekijk het aanbod op deze pagina en selecteer uw reis.