Rondreis Nepal

Rondreis Nepal opties

Een rondreis Nepal is een reis vol geheimzinnigheid, prachtige natuur en mysterieuze tempels. Bezoek bijvoorbeeld de hoofdstad Kathmandu met haar vele tempels, De Bodnath Stoepa even buiten Kathmandu, de diverse groene valleien met traditionele dorpjes, de voet van de Himalaya, tijgers en neushoorns spotten op de rug van een olifant. De Rondreis koning Nepal toont u diverse rondreis mogelijkheden . Voor een rondreis Nepal kunt u bij ons terecht. Wij tonen meer dan 40 rondreizen Nepal aangeboden door diverse aanbieders.

Groepsreis
12/15/18/21/24 dagen
Groepsreis
Privereis
12/16/18/21/24 dagen
Privereis
Reizen met kinderen
12/15/18/21/24 dagen
Reizen met kinderen

Rondreizen Nepal Uitgelicht

Met zorg hebben wij een selectie gemaakt van drie aantrekkelijke Nepal reizen. De meest aantrekkelijke groepsreis, privereis en gezinsrondreis hebben wij uit een aanbod van meer dan 80 reizen gekozen. Dit op basis van prijs/kwaliteit verhouding en aanbieding op dit moment. Laat je inspireren, vergelijk eventueel met ander aanbod of vraag direct een offerte aan.

Groepsreis Nepal en India
21 dagen
Bezoek Pokhara
Bezoek aan Kathmandu Vallei
Stadstour Delhi met riksja
Varen over de Heilige Ganges

Privereis Nepal
21 dagen
Boottocht Pokhara
Chitwan NP
Ochtendtrek Himalaya
Zonsopgang Nagarkot
Entreegelden inclusief

Familiereis Nepal
18 dagen
Bezoek Kathmandu
Changunarayan tempel
Wandelen Kathamandu vallei
World Peace Pagode Pokhara
Chitwan NP

Nepal rondreis mogelijkheden

Rondreis mogelijkheden in overvloed voor Nepal. Populair is om een groepsreis Nepal te ondernemen. Echter is het ook mogelijk om individueel door Nepal te reizen of zelf een reis samen te stellen. Bij de Rondreiskoning vindt u diverse aanbieders met een breed aanbod aan rondreizen. Bekijk het aanbod en vind de goedkoopste of meest ideale reis.

Rondreis Nepal opties

Een rondreis Nepal leidt je door het geboorteland van Boeddha. Nepal is gelegen in de Himalaya tussen India en Tibet (China). In deze vaak hoog gelegen gebieden vind je blauwe bergschapen en de mysterieuze sneeuwluipaarden. In de lager gelegen streken houden de Bengaalse tijgers, luipaarden en neushoorns zich op en kunnen veilig bezichtigd worden op de rug van een olifant. De hoofdstad van Nepal is Kathmandu en staat bekend als stad van de tempels en stoepa’s. Ten oosten, ten westen, ten noorden en ten zuiden van Kathmandu liggen prachtige valleien. Bhaktapur (in het oosten), Swayambhunath (in het westen), Pashupatinath (in het noorden) en de vallei van het zuiden wordt Patan genoemd. Stuk voor stuk hebben deze valleien een enorme schoonheid en spiritualiteit. Overige bezienswaardigheden in Nepal zijn onder meer het stadje Pokhara, de vele bergdorpen in het Himalayagebergte en het nationale park Chitwan.