Een rondreis Nepal is een reis vol geheimzinnigheid, prachtige natuur en mysterieuze tempels. Bezoek bijvoorbeeld de hoofdstad Katmandu met haar vele tempels, De Bodnath Stoepa even buiten Kathmandu, de diverse groene valleien met traditionele dorpjes, de voet van de Himalaya, tijgers en neushoorns spotten op de rug van een olifant. De Rondreis koning Nepal toont u diverse rondreis mogelijkheden . Voor een rondreis Nepal kunt u bij ons terecht. Wij tonen meer dan 40 rondreizen Nepal aangeboden door diverse aanbieders.

Rondreizen Nepal Uitgelicht
Met zorg hebben wij een selectie gemaakt van drie aantrekkelijke Nepal reizen. De meest aantrekkelijke groepsreis, privereis en gezinsrondreis hebben wij uit een aanbod van meer dan 80 reizen gekozen. Dit op basis van prijs/kwaliteit verhouding en aanbieding op dit moment. Laat je inspireren, vergelijk eventueel met ander aanbod of vraag direct een offerte aan.

Groepsreis Nepal en India 21 dgn

groepsreis Nepal en India

 Bezoek Pokhara
 Bezoek aan Kathmandu Vallei
 Stadstour Delhi met riksja
 Rajasthan & Pushkar
 Varen over de Heilige Ganges

Ga naar deze groepsreis

Privereis Nepal 21 dgn

Individuele reis

 Boottocht Pokhara
 Chitwan NP
 Ochtendtrek Himalaya
 Zonsopgang Nagarkot
 Entreegelden inclusief

Ga naar deze Privereis

Familiereis Nepal 18 dgn

Reizen Nepal

 Bezoek Kathmandu
 Changunarayan tempel
 Wandelen Kathamandu vallei
 World Peace Pagode Pokhara
 Chitwan NP

Ga naar deze Familiereis

Een rondreis Nepal leidt je door het geboorteland van Boeddha. Nepal is gelegen in de Himalaya tussen India en Tibet (China). In deze vaak hoog gelegen gebieden vind je blauwe bergschapen en de mysterieuze sneeuwluipaarden. In de lager gelegen streken houden de Bengaalse tijgers, luipaarden en neushoorns zich op en kunnen veilig bezichtigd worden op de rug van een olifant. De hoofdstad van Nepal is Kathmandu en staat bekend als stad van de tempels en stoepa’s. Ten oosten, ten westen, ten noorden en ten zuiden van Kathmandu liggen prachtige valleien. Bhaktapur (in het oosten), Swayambhunath (in het westen), Pashupatinath (in het noorden) en de vallei van het zuiden wordt Patan genoemd. Stuk voor stuk hebben deze valleien een enorme schoonheid en spiritualiteit. Overige bezienswaardigheden in Nepal zijn onder meer het stadje Pokhara, de vele bergdorpen in het Himalayagebergte en het nationale park Chitwan.

Nepal rondreis mogelijkheden
Rondreis mogelijkheden in overvloed voor Nepal. Populair is om een groepsreis Nepal te ondernemen. Echter is het ook mogelijk om individueel door Nepal te reizen of zelf een reis samen te stellen. Bij de Rondreiskoning vindt u diverse aanbieders met een breed aanbod aan rondreizen. Bekijk het aanbod en vind de goedkoopste of meest ideale reis.

1. Shoestring: Nepal en India on a Shoestring
2. NRV: Priverondreis Nepal
3. Koning AAP: Nepal en Tibet
4. Summum: Rondreis Nepal
5. Baobab: Nepal, Tibet en China
6. FOX: Individuele rondreis Nepal
7. Sawadee: Trektocht naar de Himalaya
8. SNP: Nepal Panorama
9. Namaste: Kennismaking met Nepal
10. Djoser: Nepal, India, Tibet en China
11. Nepalonline: Zelf samenstellen
12. Dereisspecialisten: India & Nepal