wandelreizen

Wandelreizen en wandelvakanties zijn er in alle soorten en maten. Waar de één houdt van lichte wandelreizen van hotel tot hotel houdt een ander van pittige trekkings door hooglanden. Ook ieder continent is anders. Vegetatie en een kenmerkend landschap zorgen voor variatie. Pelgrimstochten, expeditie trekkings en wandel / auto combinaties. Mogelijkheden alom om per voet de prachtige natuur van een land of regio te ontdekken. Meer weten? Check de mogelijkheden.

Via Dinarica etappe – 8 dgn

wandelvakanties

 Wandel door de Balkan
 Keuze uit 6 etappes
 Langs berghutten en hotels
 Mooiste wandelroute 2016
 Wandelen door ongerept gebied

Ga naar deze wandelreis

Hiking Californie 18 dgn

wandelvakantie Grand Canyon

 Start in San Francisco
 Trails door diverse parken
 Grand Canyon, Yosemite e.a.
 Van hooggebergte tot woestijn
 Lodges, hotels incl huurauto

Ga naar deze wandelreis

Nepal wandelreis 20 dgn

nepal wandelreis

 Start in Kathmandu
 Afwisselende wandeltochten
 Wandelen Kathamandu vallei
 Begeleiding Nepalese gidsen
 Natuurexcursies Chitwan NP

Ga naar deze wandelreis

 

Ieder moment worden hier de mooiste of meest bijzondere bestemmingen getoond. Dit kan een scherpe aanbieding zijn of een unieke originele wandelreis die we niet aan de aandacht kunnen onttrekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het aanbod hierboven.

Naast bovengenoemde uitgelichte wandelreizen selecteren wij veel en veel meer wandelvakanties zodat je een uitgebreide keuze hebt. De pelgrimsroute Via Francigena naar Rome bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een unieke wandelreis door Iran of een tocht door het weidse Mongolie? Daarnaast geven wij advies betreffende voorbereiding, kleding en accessoires en andere tips zodat je goed voorbereid op wandelvakantie gaat.

De Rondreiskoning.nl toont een groot aanbod aan wandelreizen. Van stedentrips tot klassieke wandelroutes zoals pelgrimstochten, van de heuvels van Zuid-Limburg tot het hooggebergte van Patagonië, van groepsreizen in Italië begeleid door ervaren reisleiders tot volledig individuele wandelarrangementen in Frankrijk.