wandelreizen

Wandelreizen opties

Wandelreizen en wandelvakanties zijn er in alle soorten en maten. Waar de één houdt van lichte wandelreizen van hotel tot hotel houdt een ander van pittige trekkings door hooglanden. Ook ieder continent is anders. Vegetatie en een kenmerkend landschap zorgen voor variatie. Pelgrimstochten, expeditie trekkings en wandel / auto combinaties. Mogelijkheden alom om per voet de prachtige natuur van een land of regio te ontdekken. Meer weten? Check de mogelijkheden.

Op wandelavontuur om te genieten van onvergetelijke uitzichten en bijzondere flora en fauna? De Rondreiskoning heeft drie bijzondere wandelingen voor jou in de spotlights gezet; van eenvoudige dagwandelingen tot uitdagende meerdaagse tochten. Dus trek de wandelschoenen maar aan!

Via Dinarica etappe
8 dagen

wandelvakantie Balkan

Wandel door de Balkan
Keuze uit 6 etappes
Langs berghutten en hotels
Mooiste wandelroute 2020
Ongerepte natuur

Ga naar deze wandelreis

Hiking Californie
18 dagen

Wandelvakantie Californie

Start in San Francisco
Trails door diverse parken
Grand Canyon, Yosemite e.a.
Van hooggebergte tot woestijn
Lodges, hotels incl huurauto

Ga naar deze wandelreis

Nepal wandelreis
20 dagen

wandelvakantie Nepal

Start in Kathmandu
Afwisselende wandeltochten
Wandelen Kathamandu vallei
Begeleiding Nepalese gidsen
Natuurexcursies Chitwan NP

Ga naar deze wandelreis

Ieder moment worden hier de mooiste of meest bijzondere bestemmingen getoond. Dit kan een scherpe aanbieding zijn of een unieke originele wandelreis die we niet aan de aandacht kunnen onttrekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het aanbod hierboven.

Naast bovengenoemde uitgelichte wandelreizen selecteren wij veel en veel meer wandelvakanties zodat je een uitgebreide keuze hebt. De pelgrimsroute Via Francigena naar Rome bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een unieke wandelreis door Iran of een tocht door het weidse Mongolie? Daarnaast geven wij advies betreffende voorbereiding, kleding en accessoires en andere tips zodat je goed voorbereid op wandelvakantie gaat.

De Rondreiskoning.nl toont een groot aanbod aan wandelreizen. Van stedentrips tot klassieke wandelroutes zoals pelgrimstochten, van de heuvels van Zuid-Limburg tot het hooggebergte van Patagonië, van groepsreizen in Italië begeleid door ervaren reisleiders tot volledig individuele wandelarrangementen in Frankrijk.