Groepsreis Vietnam

Groepsreis Vietnam opties

Ontdek het schilderachtige landschap van de Mekong Delta, die bekend staat als de “rijst boog” van Vietnam. Dit is waar de Mekong zijn reis eindigt na stromend door China, Myanmar, Thailand, Laos, Cambodja en dan eindigend in Vietnam. Tijdens een groepsreis verdiep je je in de tijdloze landschappen kuierend langs rijstvelden en kokosnoot plantages.

Groepsreis Vietnam
16/18/21/24 dagen

Groepsreis Vietnam

Privéreis Vietnam
12/16/18/21/24 dagen

Privereis Vietnam

Vietnam Cambodja Thailand
16/18/21/24 dagen

Vietnam gecombineerd

Het landschap van Vietnam

Aanschouw het prachtige landschap van Halong Bay een World Heritage Site met haar majestueuze rotsformaties, onbewoonde eilanden, kleine drijvende dorpjes. Bezoek hier Cat Ba Island met een grote diversiteit aan landschappen en ecosystemen, met inbegrip van offshore koraalriffen, zandstranden, mangrove bossen, zoetwater-moerasbossen, kleine zoetwater meren en beboste heuvels.

Vietnam hoogtepunten

Het veelzijdige maar vooral unieke Vietnam biedt vele hoogtepunten. Om het echte Vietnam te ontdekken maak je een rondreis van Hanoi via de stad Hué (met een prachtige, oude citadel) naar Ho Chi Minh Stad (of vise versa). Echte avonturiers maken de reis door Vietnam met de trein. Sla de rivierdelta’s met prachtige rijstvelden, vele bootjes en bedrijvigheid in de Rode-Rivier delta in het noorden en de Mekong-delta in het zuiden niet over.