Rondreis Zuid Afrika

Zuid Afrika is het ultieme land om een rondreis of safari te ondernemen. Dit land heeft veel mogelijkheden vanwege de diversiteit aan natuur en cultuur. Het Noorden met haar Kruger Park en Johannesburg is totaal anders dan het zuiden met de kleurrijke Westkaap en de Kaapstad. Bij de Rondreis Koning vind u diverse mogelijkheden om te reizen door Zuid Afrika. Ook is het mogelijk om een rondreis of safari te combineren met landen zoals Namibie, Botswana en Mozambique. Ongekende mogelijkheden voor de liefhebbers van een rondreis door spectaculaire natuur, een ontmoeting met wilde dieren en de luxe van de Westkaap. Meer weten? Lees dan verder….

Een safari of rondreis Zuid Afrika staat bij velen hoog op de verlanglijst. Als je een vakantie Zuid Afrika gaat ondernemen wil je enigzins voorbereid zijn en dat de gehele reis goed geregeld is. Je geeft tenslotte veel geld uit aan een safari of rondreis. Hier vind je diverse rondreis opties en informatie betreffende een rondreis Zuid Afrika.  

Groepsreizen Zuid Afrika

Een groepsreis Zuid Afrika met gelijkgestemden zorgt voor een heerlijke vakantie. Ontdek in groepsverband al het moois dat Zuid Afrika te bieden heeft. The Big5, het mooie landschap, walvissen aan de kust en de kleurrijke bevolking. Zuid Afrika heeft alles Meer weten?

Privereizen Zuid Afrika

Een individuele rondreis Zuid Afrika is de perfecte optie wanneer je dit veelzijdige land met z’n tweeen, met je gezin of met vrienden wilt ontdekken en beleven. Een unieke ervaring waar het gevoel van vrijheid en intense beleving met naasten garant staat. Meer weten?

Kidsreizen Zuid Afrika

Wat is er mooier dan met je kinderen Zuid Afrika te ontdekken? Op safari met je kinderen laat een onuitwisbare indruk achter. In real life sta je oog in oog met de Big5. Dit eventueel in combinatie met de groene Kaap waardoor het plaatje Zuid Afrika compleet is.

De rondreis safari top attractie van Zuid Afrika is het Krugerpark, onderdeel van het Greater Limpopo Transfrontier Park. Dit is de plek om de big5 te spotten tijdens een prachtige kampeersafari. Bezoekers kunnen hier de landsgrenzen overschrijden van Mozambique en Zimbabwe. Dit park wordt vaak gecombineerd met een prachtige wijdse route langs één van de grootste canyon’s ter wereld, de Blyde River Canyon gelegen bij de Drakensbergen. Naast het Kruger park liggen de werelderfgoederen Hluhluwe-Umfolozi(het oudste park van Afrika) en het nabijgelegen Greater St. Lucia Wetland. Kaapstad en omgeving brengt u in een vruchtbare wereld vol groen, bloemen en frisheid. De attracties als Robbeneiland, Kaap de Goede Hoop, de pinguins van Boulders Beach, de wijnstreek rond het pittreske plaatsje Stellenbosch en de nr1 plek om walvissen te spotten Hermanus zijn populaire onderdelen van iedere rondreis door de Westkaap. De bloemen en Tuinroute langs de kust richting het Tsitsikamma National Park zijn spectaculair om met een auto te ondernemen en de townships van Soweto maken de mogelijkheden om door Zuid Afrika te rondreizen ongekend.

Rondreis Zuid Afrika – Van groepsreis tot individuele safari
De Rondreiskoning brengt u het grootste aanbod van safari en rondreis Zuid Afrika mogelijkheden. Doordat wij het aanbod van diverse Zuid Afrika specialisten aanbieden heeft u vele mogelijkheden om een rondreis Zuid Afrika te ondernemen. Bekijk het aanbod, vergelijk prijzen en comfort en kies u reis. Zowel groepsreizen als indiviueel samen te stellen safari’s en rondreizen zijn aan te vragen.

Reacties zijn gesloten.