Rondreis Tanzania

Rondreis Tanzania opties

Tanzania is het land bij uitstek om een rondreis of safari te ondernemen. De prachtige Serengeti, de reusachtige Kilimanjaro en de parelwitte stranden van Zanzibar kunnen tijdens een rondreis aangedaan worden. Wordt één met de natuur door onder de sterrenhemel te slapen. Voel je klein tussen de wilde dieren en relax aan de stranden van Zanzibar. Een rondreis Tanzania is een ware tractatie op jezelf.

Groepssafari Tanzania & Kenia
22 dagen

Groep safari Tanzania

Privé Safari Tanzania
10 t/m 14 dagen

Prive Safari Tanzania

Safari met Kinderen Tanzania
15 t/m 21 dagen

Reizen met kinderen Tanzania

Hoogtepunten Rondreizen Tanzania

De Masai, de oorspronkelijke bewoners van de Serengeti en de Ngorongoro, leven hier harmonieus tussen de dieren. Het grootste wildreservaat van Afrika, de Selous, beslaat een oppervlakte bijna net zo groot als Nederland. De bewoners van het park zijn o.a. olifanten, nijlpaarden, leeuwen, luipaarden en cheeta’s. Adembenemend is Het exotische eiland Zanzibar in de Indische Oceaan. Hier komt u in contact met vroegere tijden en oude culturen en is een ideale locatie om een heerlijke strandvakantie te houden. Ideaal in combinatie met een safari.

Safari Tanzania combineren met strandvakantie
Tanzania is perfect om een safari te combineren met een strandvakantie. Wat is er mooier om de foto’s die u heeft gemaakt en de indrukken die u heeft opgedaan van uw safari te bekijken en te overdenken aan de rand van een zwembad of aan de parelwitte stranden van Zanzibar? Foto’s en herinneringen aan de Kilimanjaro, de wilde dieren in de Serengeti of de krater van de Ngorongoro vallei. Na een onvergetelijke safari reis heerlijk chillen op een paradijselijk strand? Laat je betoveren door Tanzania en Zanzibar! Je beleeft het nogmaals in uw luxe verblijf op Zanzibar.

Rondreis Tanzania. Van groepsreis tot individuele reis
Bij de rondreiskoning heb je de mogelijkheid om rondreizen en safari aanbieders te vergelijken. Zo zie je snel welke organisatie de beste reis voor u heeft of de goedkoopste. Niet alleen kun je hier groepsreizen door Tanzania boeken. Ook is het mogelijk om je reis door Tanzania zelf samen te stellen. Bekijk nu het rondreis aanbod van diverse toppers op onze webpagina.

Meer safari’s Tanzania op: De Safari Specialist Tanzania