rondreis-indonesie

Reizen met kinderen Indonesië is de ultieme wijze om samen met je gezin dit prachtige land te ontdekken. Indonesië heeft kinderen zoveel meer te bieden dan alleen een verblijf aan het strand op Bali. Zonde om al het moois dat dit land voor kinderen te bieden heeft links te laten liggen. De mensen zijn enorm gastvrij. Met name als je met kinderen reist openen alle deuren. Uw kroost zal zich niet vervelen tijdens een kidsreis Indonesië. Je kunt per groep reizen of individueel. Voorbeeldreizen om inspiratie te krijgen zijn via deze site te vinden. Lees snel verder.

Familiereis Indonesië
21 dagen

Rondreis Indonesie

Schitterende gezinsrondreis waarin  alle hoogtepunten van Java en Bali worden bezocht. Jullie bezoeken onder andere Bandung, de Borobudur tempel, Jogjakarta en de Bromo-vulkaan. Hierna reis je met je gezin per boot naar het godeneiland Bali  voor enkele heerlijke stranddagen in een hotel met zwembad. Tijdens de rondreis reizen jullie per luxe airco-touringcar en verblijf je in comfortabele hotels! Geniet van deze reis en ontdek de mogelijkheden door op de onderstaande link te klikken.

Bouwstenen Indonesië
16, 18, 21 dagen

Rondreis Indonesie

Met bouwstenen stel je zelf je rondreis Indonesië samen. Waan je door de duizenden eilanden die Indonesie rijk is. En juist met al die verschillende eilanden voel je de overal verschillende vibes en culturen. Ga je eilandhoppen en bezoek vulkanen en paradijselijke stranden. wandel door de ongerepte jungle, heuvels en ontdek je de kleurrijke onderwaterwereld, bezoek je de mystieke tempels en tradities van het binnenland. Ontmoet oerang oetangs en beklim vulkanen met schitterende vergezichten.

Meer bouwstenen Indonesië (24)

Hoogtepunten reizen met kinderen Indonesië

✔ Zonsopgang Bromo vulkaan op Java
✔ Sultanstad Yogyakarta op Java
✔ Rijstvelden en theeplantages op Java en Bali
✔ Borobudur en Prambanan tempels
✔ Goden eiland Bali
✔ Gili eilanden om te snorkelen

Reizen door het kindvriendelijke Indonesië

Indonesië bestaat uit vele duizenden eilandjes, welke zich uitstrekken langs de evenaar. Deze ‘Gordel van de Smaragd’ zoals het land ook wel wordt genoemd, heeft enorm veel te bieden! Ieder eiland kent zijn eigen natuur en cultuur en zijn allen zeker de moeite waard. Ondoordringbare regenwouden, hoge bergketens, vulkanen en vruchtbare valleien wisselen elkaar af. Maar ook cultureel gezien is er een grote diversiteit te vinden. De boeddhistische Borobudur en de hindoeïstische Prambanan staan vlakbij elkaar en rituelen spelen nog altijd een belangrijke rol in het dagelijks leven. Dit alles maken reizen met kinderen Indonesië een ware afwisselende belevenis!