Zoek je een mooie rondreis door Libie? Wilt u historische Griekse en Romeinse bouwwerken ontdekken of per kameel of jeep de adembenemende woestijn doorrijden? Dit kan bij de rondreiskoning Libie. Wij bieden een enorme variatie aan rondreizen Libie aan. Libie wordt steeds populairder om te ontdekken. En terecht want het land heeft veel te bieden. U kunt eenvoudig de prijzen van rondreis aanbieders vergelijken, zodat u altijd de goedkoopste of meest uitgebreide reis kunt boeken.

Reizen naar het historische Libie
Libiƫ is in Midden Oosten de nieuwe topattractie. De relaxte hoofdstad Tripoli, historische opgravingen van Griekse en Romeinse koloniƫn in Leptis Magna en Appollonia. Het spectaculaire Acacusgebergte waar rotsschilderingen en gravures uit de prehistorische tijd te vinden zijn. De Ubari-woestijn met oases en heldere meertjes omringd met palmen waar je met een karavaan onder de heldere sterrenhemel kan verblijven. Libie heeft alle geheimzinnigheid die bij een verblijf in Noord Afrika hoort. Voor iedereen die wat anders en nieuws wil is een rondreis Libie aan te bevelen.

Rondreizen Libie in alle soorten en maten
Rondreizen in Libie doe je per groep. Via groepsreizen Libie ontdek je een andere wereld. Wij tonen u de meest spectaculaire rondreizen. Bekijk ons aanbod, vergelijk prijzen en mogelijkheden en selecteer de beste optie.”