Rondreis Mozambique

Rondreis Mozambique opties

Mozambique heeft als rondreis land veel te bieden. De ongerepte schoonheid, stranden en de natuur hebben Mozambique tot een populaire bestemming gemaakt voor reizigers die eens wat anders willen dan het massatoerisme in buurland Zuid Afrika. Hier voelt u de authentieke Afrikaanse sfeer in combinatie met koloniale Portugese invloed. Rondreizen door Mozambique is spectaculair en niet te vergelijken met andere landen. Bij de Rondreis Koning vind u een breed aanbod aan rondreis mogelijkheden.

Mozambique – Olifanten en whalesharks
Parelwitte stranden, de koraaleilanden van de Bazaruto Archipel, de Portugese nederzetting in Ilha do Mozambique, de oude handelspost Inhambane, indrukwekkende zandduinen, zoetwatermeren vol krokodillen en savannes met 180 vogelsoorten en gevarieerd wild maken Mozambique een ideale bestemming voor liefhebbers van zon, strand, cultuur en natuur. Het Lugenda wildreservaat met haar olifantenpopulaties is een van de grootste van Afrika. Tofo is de plek waar u kunt zwemmen met walvishaaien en manta’s. De hoofdstad Maputo is een mix van de Afrikaanse en de mediterrane keuken en hier zijn vele overblijfselen uit het Portugese koloniale verleden te vinden. Kortom: een nieuw te ontdekken rondreis en vakantieparadijs!

Wildparken Mozambique

De flora en fauna in het uitgestrekte Gorongosa Nationaal Park, aan de zuidkant van de Great Rift Valley, is een absolute aanrader dankzij de fascinerende geschiedenis en het mooie en gevarieerde landschap.

Rondreis Mozambique – Van groepsreis tot individueel
Bij de Rondreis Koning vindt u diverse mogelijkheden voor een rondreis Mozambique eventueel in combinatie met een strandvakantie. De meeste rondreis aanbieders combineren Mozambique met andere landen in Zuidelijk Afrika. Wij tonen u diverse safari en rondreis specialisten die Mozambique in hun pakket hebben. Zowel groepsreizen als indiviueel samen te stellen rondreizen zijn bij onze partners zijn aan te vragen.