Afrika

Afrika brengt je wilde dieren, schitterende uitgestrekte savannes, woestijnen en gevarieerde cultuur. Afrika is een van de meest fascinerende continenten ter wereld. Ga op safari of rondreis en ontmoet indrukwekkende stammen. Ontdek per jeepsafari de prachtige natuur en geniet van de meest fantastische dieren  . Wat jouw wensen voor een rondreis Afrika ook zijn. Bekijk hier de mogelijkheden per land of gebied.

 Zuidelijk Afrika

Op rondreis gaan door een natuurpark. Kuddes wilde dieren spotten en wandelen door de prachtige natuur. Zuidelijk Afrika heeft alles in huis voor een onvergetelijke rondreis of safari. Ook nieuwsgierig? Bekijk de mogelijkheden in Botswana, Zuid Afrika of Namibie of een combinatie tussen deze landen.

Midden Afrika

Een rondreis naar de oorsprong van de mensheid. De kraamkamer van het leven. Midden Afrika brengt je in extase. Ontdek landen zoals Kenia, Tanzania en Oeganda. Spot de Big5, de dieren in de Serengeti en de berggorrila’s. Check de mogelijkheden.

Afrika overige landen

Naast de bekende safari en rondreis landen heeft Afrika nog een aantal spectaculaire pareltjes die steeds beter te berondreizen zijn. Wil je wat anders. Bekijk dan een van onderstaande Afrikaanse landen.

Afrika rondreis mogelijkheden
– korte, middelgrote en lange rondreizen
– Safari’s, groepssafari, jeepsafari
– Safari strandvakantie combi Kenia en Tanzania
– groepsreizen, reizen met kinderen, individueel
– zelf samenstellen, bouwstenen
– reizen per thema zoals cultuur en natuur
– gecombineerde reizen, meerdere landen

Het op één na grootste continent op aarde heeft een enorme diversiteit zowel klimatologisch als cultureel. Aan variatie derhalve geen gebrek.