Rondreizen Afrika

Afrika brengt je wilde dieren, schitterende uitgestrekte savannes, woestijnen en gevarieerde cultuur. Afrika is een van de meest fascinerende continenten ter wereld. Ga op safari of rondreis en ontmoet indrukwekkende stammen. Ontdek per jeepsafari de prachtige natuur en geniet van de meest fantastische dieren  . Wat jouw wensen voor een rondreis Afrika ook zijn. Bekijk hier de mogelijkheden per land of gebied.

Rondreizen Botswana

Rondreizen Botswana
Een rondreis Botswana biedt een kijkje in het dierenrijk zoals je die van documentaires alleen kent. Per jeep kun je op safari waar je in tentenkampen of in lodges midden in de natuur overnacht.

Rondreizen Zuid-Afrika

Rondreis Afrika
Zuid Afrika is het ultieme land om een rondreis of safari te ondernemen. Het Noorden met haar Kruger Park is totaal anders dan het zuiden met de kleurrijke Westkaap en de Kaapstad. Ga op reis door Zuid Afrika!

Rondreizen Namibië

Rondreis Namibië
Een rondreis Namibië is een aparte ervaring. Oranjerode woestijnen, hoge zandduinen, onbekende diersoorten en savannes waar traditionele stammen zoals de Himba’s leven. Ontdek dit onaardse land via een rondreis!

Rondreizen Kenia

Rondreis Kenia
Een rondreis Kenia is een aparte belevenis. Safari’s in dit prachtige land brengen je in extase. Zo kom je oog in oog met “The Big Five” te staan en ga je op in de meest prachtige natuur. Ook zijn rondreizen in Kenia te combineren met een strandvakantie!

Rondreizen Tanzania

Rondreis Tanzania
Tanzania is het land bij uitstek om een rondreis of safari te ondernemen. De prachtige Serengeti, de reusachtige Kilimanjaro en de parelwitte stranden van Zanzibar kunnen tijdens een rondreis aangedaan worden. Ontdek een onbekende wereld!

Rondreizen Oeganda

Rondreis Oeganda
Een rondreis Oeganda is een aanrader voor iedereen die van pure natuur, wilde dieren en actief bezig zijn houdt. Een ontmoeting met de berggorrillaś is de voornaamste reden van vele reizigers die Oeganda aandoen.

Rondreizen Madagascar

Rondreis Madagascar
Madagascar is een waar fenomeen. Dit eiland heeft vegetatie en diersoorten die nergens anders op de wereld te vinden zijn. Een rondreis Madagascar wordt mede daarom steeds populairder.

Rondreizen Mozambique

Rondreis Mozambique
De ongerepte schoonheid, stranden en de natuur hebben Mozambique tot een populaire bestemming gemaakt voor reizigers die eens wat anders willen dan het massatoerisme in buurland Zuid Afrika.

Rondreizen Ethiopië

Rondreis Ethiopië
Het Noorden is groen, heuvelachtig en langs de blauwe Nijl is het landschap prachtig bezaaid met middeleeuwse kerken en kloosters. Dit in combinatie met traditionele stammen zorgt voor een unieke ervaring. Ontdek Ethiopië!

Zuidelijk Afrika

Op rondreis gaan door een natuurpark. Kuddes wilde dieren spotten en wandelen door de prachtige natuur. Zuidelijk Afrika heeft alles in huis voor een onvergetelijke rondreis of safari. Ook nieuwsgierig? Bekijk de mogelijkheden in Botswana, Zuid Afrika of Namibie of een combinatie tussen deze landen.

Midden Afrika

Een rondreis naar de oorsprong van de mensheid. De kraamkamer van het leven. Midden Afrika brengt je in extase. Ontdek landen zoals Kenia, Tanzania en Oeganda. Spot de Big5, de dieren in de Serengeti en de berggorrila’s. Check de mogelijkheden.

Afrika overige landen

Naast de bekende safari en rondreis landen heeft Afrika nog een aantal spectaculaire pareltjes die steeds beter te berondreizen zijn. Wil je wat anders. Bekijk dan een van onderstaande Afrikaanse landen.

Het op één na grootste continent op aarde heeft een enorme diversiteit zowel klimatologisch als cultureel. Aan variatie derhalve geen gebrek.

Afrika rondreis mogelijkheden

– korte, middelgrote en lange rondreizen
– Safari’s, groepssafari, jeepsafari
– Safari strandvakantie combi Kenia en Tanzania
– groepsreizen, reizen met kinderen, individueel
– zelf samenstellen, bouwstenen
– reizen per thema zoals cultuur en natuur
– gecombineerde reizen, meerdere landen