Rondreis Tunesië

Rondreis Tunesie opties

Een rondreis Tunesie zal uw stoutste dromen overtreffen. Tunesie is voor velen nog een onontdekt land met veel historie en oude kleurrijke plaatsen vol met smalle straatjes, marktjes en vertier. Een goede manier om het land echt te gaan ontdekken is per groepsreis. Via groepsreizen Tunesie ontdekt u dit schitterende land en kunt samen met andere reizigers met volle teugen genieten. De infrastructuur in Tunesië is redelijk goed begaanbaar zodat u snel en eenvoudig van de ene bezienswaardigheden naar de andere kunt reizen.

Groepsreis Tunesie
8 dagen
Groepsreis Tunesie
Singlereis Tunesie
8 dagen
privereizen Tunesie
Zonvakantie Tunesie
8 dagen
privereizen Tunesie

Adembenemend Tunesie

Het onbekende Tunesië met haar oude berberculturen en kleurrijke markten is een ware belevenis. Tijdens een rondreis door Tunesië vaar je op de rug van een kameel over prachtige zandduinen in de woestijn. Overnacht in rotswoningen, bedoeïenententen en in historische plaatsen. Maak prachtige wandelingen door het ruige landschap. Een bad in een traditionele hammam is een gepaste afsluiting van deze avontuurlijke reis, die door alle afwisseling en varatie veel langer dan een week lijkt te duren

Ontdek Chott el Djerid. Een zoutvlakte van vijfduizend vierkante kilometer. De zoutvlakte zorgt ervoor dat u fata morgana’s kan waarnemen.
Tozeur staat bekend om dadels. De dadels die uit Tozeur komen worden gezien als de beste van het Midden Oosten. In de medina (oude stad) van Tozeur vindt men veel traditionele bouwstijlen, klederdracht en nijverheid. Zoals elders in Tunesië is de bevolking uit Tozeur over het algemeen zeer gastvrij ten aanzien van toeristen.
Kairouan is een van de vier heiligste plaatsen van de Islamitische wereld, waar je prachtige bouwwerken uit de Islamitische architectuur kunt bezichtigen.
Tunis heeft de Bardo. Het Tunesische Nationaal museum met een uitgebreide archeologische collectie uit het oude Griekenland, Tunesië en de Arabische periode. Dit museum wordt dan ook beschouwd als een van de belangrijkste musea in Afrika.

Rondreis Tunesie
Rondreizen in Tunesie doe je het beste per groep. Via groepsreizen Tunesie ontdek je een andere wereld. Wij tonen u de meest spectaculaire rondreizen. Bekijk ons aanbod, vergelijk prijzen en mogelijkheden en selecteer de beste optie.