Rondreis Tunesië

Een rondreis Tunesie zal uw stoutste dromen overtreffen. Tunesie is voor velen nog een onontdekt land met veel historie en oude kleurrijke plaatsen vol met smalle straatjes, marktjes en vertier. Een goede manier om het land echt te gaan ontdekken is per groepsreis. Via groepsreizen Tunesie ontdekt u dit schitterende land en kunt samen met andere reizigers met volle teugen genieten. De infrastructuur in Tunesië is redelijk goed begaanbaar zodat u snel en eenvoudig van de ene bezienswaardigheden naar de andere kunt reizen.

Groepsreis
12/15/18/21/24 dagen
Groepsreis
Privereis
12/16/18/21/24 dagen
Privereis
Reizen met kinderen
12/15/18/21/24 dagen
Reizen met kinderen

Het onbekende Tunesië met haar oude berberculturen en kleurrijke markten is een ware belevenis. Tijdens deze actieve groepsreis door Tunesië vaar je op de rug van een kameel over prachtige zandduinen in de woestijn. Overnacht in rotswoningen, bedoeïenententen en in historische plaatsen. Maak prachtige wandelingen door het ruige landschap. Een bad in een traditionele hammam is een gepaste afsluiting van deze avontuurlijke reis, die door alle afwisseling en varatie veel langer dan een week lijkt te duren

Rondreis Tunesie
Rondreizen in Tunesie doe je het beste per groep. Via groepsreizen Tunesie ontdek je een andere wereld. Wij tonen u de meest spectaculaire rondreizen. Bekijk ons aanbod, vergelijk prijzen en mogelijkheden en selecteer de beste optie.