Groepsreis Alaska

Groepsreis Alaska opties

Wil je een groepsreis Alaska ondernemen? Met gelijkgestemden “The Last Frontier” ontdekken zoals Alaska ook wel genoemd wordt? Deze Amerikaanse staat is uniek en dan ook in het niets te vergelijken met andere staten of landen. De wildernis is indrukwekkend en je voelt je dan ook in the middle of nowhere. Gelukkig zijn er nog je mede reizigers waarmee je dit prachtige land kunt ontdekken. Zie beren zalm vangen in de rivier. Walvissen en Orca’s bij de fjorden zwemmen en elanden grazen op de vlaktes. Alaska gaat je fantasie te boven. Ontdek per groepsreis Alaska en maak een onvergetelijke belevenis.

Groepsreis Alaska
21 dagen

groepsreis Alaska

Groepsreis Alaska & Yukon
24 dagen

Groepsreis Alaska

Grizzly Beren spotten
8 / 15 dagen

Groepsreis Alaska

Waarom een groepsrondreis Alaska?

Het landschap wordt bepaald door reusachtige gletsjers, diepe fjorden en uitgestrekte toendra’s. Hier kun je onder andere kariboes, wolven en grizzlyberen tegenkomen. Alaska, een wereld van immense schoonheid waar ‘s zomers de zon niet ondergaat. Kortom, deze groepsrondreis is een reis voor de echte avonturier en liefhebber van actie en natuur!

Voordelen groepsrondreis Alaska

De voordelen van reizen in een groep door Alaska is dat je met meerdere mensen op reis bent. Op deze manier leer je nieuwe mensen kennen en beleef je tezamen de hoogtepunten van Alaska. Je trekt aan elkaar op waardoor er nog mooiere momenten tijdens een groepsreis kunnen ontstaan dan anders. De Rondreiskoning toont meer dan 10 prachtige groepsreizen Alaska. Ons hoofddoel is om reizigers onvergetelijke reis Alaska aan te bieden voor een juiste prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast willen wij aantonen wat er qua groepsreis allemaal mogelijkheid is. Transparant, kwalitatief en waar voor je geld is ons devies!

Niet gevonden wat je zocht? Kijk dan ook eens op Alaskaspecialist.nl