Rondreis Argentinië

Een rondreis door Argentinie is een belevenis opzich. Het land is ontzettend veelzijdig. Je vindt er zowel ijsvlaktes als tropische jungles. Van de indrukwekkende Iguazu Falls tot het koude Patagonië met haar gletsjers en weer terug naar het bruisende Buenos Aires. Wie wil rondreizen door Argentinie heeft bij de Rondreis Koning diverse mogelijkheden. Bekijk de rondreizen aangeboden door onze partners en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Groepsreis
12/15/18/21/24 dagen
Groepsreis
Privereis
12/16/18/21/24 dagen
Privereis
Reizen met kinderen
12/15/18/21/24 dagen
Reizen met kinderen

rondreizen-argentinieArgentinie – Gletsjers, vlaktes en Tango
Een rondreis Argentinie is een reis door een wonderbaarlijk landschap. Ijsvlaktes en gletsjers in Patagonie en Vuurland, uitgestrekte pampa’s in het midden en prachtige jungles met de indrukwekkende watervallen in het zuiden. Daarnaast komt de wijnliehebber aan zijn trekken in de omgeving van Mendoza. De Iguazu watervallen, de tango stad Buenos Aires met haar kleurijke wijk de Boca en de Perito Moreno gletsjer vormen naast bovengenoemde gebieden de hoogtepunten van Argentinie. Met z’n diverse landschappen en attracties is Argentinie het rondreis land bij uitstek.

Groepsreizen Argentinie

groepsreizen-argentinie Ontdek Argentinie met gelijkgestemden. Onderga een groepsreis door Patagonie of de Pampa’s en beleef de variatie van Argentinie! Wil je weten wat een groepsreis allemaal te bieden heeft en welke mogelijkheden er zijn? Bekijk dan de opties van diverse groepsreizen.

Ga naar groepsreizen Argentinie

Privereizen Argentinie

privereizen-argentinie Zelfstandig met z’n tweeen, je familie of met bekenden. Er zijn genoeg mogelijkheden om zelfstandig een reis Argentinie te ondernemen. Check en vergelijk een breed aanbod aan privereizen en laat je inspireren tot het maken van een prive rondreis Argentinie!

Ga naar privereizen Argentinie

Reizen met kinderen Argentinie

reizen-met-kinderen-argentinie Met kinderen door Argentinie reizen? Natuurlijk kan dat! Argentinie leent zich uitstekend om met je kinderen te ontdekken. De Infrastructuur is prima, de natuur prachtig en de mensen behulpzaam. Ontdek diverse opties om een reis met je gezin door Argentinie te maken

Ga naar Reizen met kinderen Argentinie

Bij de Rondreis koning vind u diverse rondreizen Argentinie in alle soorten en maten. Zowel individueel als per groepsreis kunt u door Argentinie rondreizen. Ook is het mogelijk om zelf u rondreis door Argentinie samen te stellen. Bekijk het aanbod van onze partners op deze website en selecteer de beste of goedkoopste optie

Een ideale combinatie is een rondreis door Argentinië en Chili. Zo ontdek je twee van Zuid-Amerika’s meest attractieve landen. Ontdek gletsjers en vulkanen, het indrukwekkende Andesgebergte en de uitgestrekte pampa’s. Kom oog en oog te staan met walvissen, orka’s en pinguïns, geniet van tango in de straten van Buenos Aires en een glas wijn in Mendoza. Ontdek de hoogvlaktes van Chili en voel alsof je op de maan loopt. Kortom. De ideale combinatie voor een rondreis.