Rondreis Oezbekistan

Rondreis Oezbekistan opties

Een rondreis Oezbekistan is veelal nog onbekend als reis bestemming, maar het is een parel in Centraal Azie. In eeuwenoude steden als Khiva, Buchara en Samarkand komen de romantische sferen van de Zijderoute weer helemaal tot leven. Deze steden staan bol van prachtige Oosterse architectuur: schitterende minaretten, moskeeën, medressa’s gedecoreerd met turkooizen mozaïeken en levendige bazaars. De woestijn en het overnachten bij de bevolking thuis zorgen voor een perfecte afwisseling.

Rondreis Oezbekistan opties

De Rondreis koning toont u diverse rondreizen Oezbekistan, aangeboden door aanbieders met een breed en gevarieerd rondreis aanbod. Zo kunt u eenvoudig rondreizen vergelijken en de beste of goedkoopste reisoptie voor Oezbekistan eventueel in combinatie met buurlanden uitkiezen.

Rondreis Zijderoute
22 dagen

Rondreis Zijderoute

Unieke rondreis door Azië. Treed in de voetsporen van Marco Polo, Alexander de Grote en Djingiz Chan. Bezoek de zondagsmarkt in Kashgar en kleurrijke medressen en moskeen in Oezbekistan. In Kirgizië reis je per groep door de prachtige natuur van het Issyk-Kul meer en de Tienshan bergen.

Rondreis Centraal Azië
24 dagen

Rondreis Oezbekistan

Fotograferen staat centraal tijdens deze indrukwekkende rondreis in Oezbekistan. De parel van Centraal Azie leent zich voor mooie foto en film materiaal. Eeuwenoude karavaansteden als Khiva, Buchara en Samarkand bieden Oosterse architectuur, medressen en schitterende moskeeën.

Rondreis Oezbekistan
15 dagen

Rondreis Oezbekistan

Oezbekistan heeft zijn bezoekers veel moois te bieden. Oude steden vol mooi gedecoreerde moskeeën, Koranscholen en karavanserais. Slaapt in een joertenkamp en verblijft bij een familie thuis. Bijzonder is je bezoek aan Nukus en de woestijnkastelen van Karakalpakstan.

Rondreis Oezbekistan overig aanbod

TUI: De Zijderoute en Tourqois Oezbekistan
Djoser groepsreis Zijderoute oa Oezbekistan
Sawadee: Oezbekistan – Hart van de Zijderoute
Koning Aap: Oezbekistan en Turkmenistan
Sawadee: Rondreis langs de Zijderoute

Rondreis Oezbekistan Ontdek de Zijderoute

Oezbekistan is een uniek land dat steeds populairder wordt voor een rondreis. de Zijderoute, de legendarische handelsroute waar achter een wereld schuil gaat van romantiek en avontuur, van handelskaravanen, oude steden en Marco Polo. Ook vandaag de dag zijn de landen van Centraal Azië en het Midden Oosten een bezoek meer dan waard. De steden staan bol van prachtige Oosterse architectuur, bazaars en er wonen vriendelijke mensen. We volgen de handelsroute per bus en trein door spectaculaire landschappen, over hoge passen en door eindeloze woestijnen tot aan Beijing.

Oezbekistan vakantie

De Registan, de Bibi Khanum, Labi-Hauz, de Ark en de Ichon-Qala. Springplank van oost naar west en van zuid naar noord, kruispunt van culturen en volkeren, de hoogste bergketens en diepste depressies, smoorhete vlakten en ijskoude winters, diepgroene oasen en rode woestijnen. Een zeer karakteristieke bevolking, prachtig gekleed en sfeervolle en fraaie authentieke openluchtmarkten. En dan de schitterende, oude madrassa’s, de paleizen en minaretten, de bazaars, de pleintjes en de pittoreske steegjes. Brakke Lada’s die zich zuchtend een weg banen door dichte wolken barbecue-rook. Goud gebakken shasliks die de avondlucht bezwangeren met een heerlijke geur. Stadsnamen als Samarkand, Buchara en Khiva waar de historie van afdruipt…Dit is Oezbekistan!

Vergelijk en kies de voor u perfecte reis!

De Rondreiskoning brengt u het grootste aanbod aan reizen Oezbekistan en Zijderoute reizen. Doordat wij het aanbod van diverse specialisten aanbieden heeft u vele mogelijkheden om een rondreis Oezbekistan te kiezen. Bekijk het aanbod, vergelijk prijzen en comfort en kies uw reis. Zowel groepsreizen als individueel samen te stellen. Heeft u vragen? Stel deze dan via het contactformulier.