Groepsreis Kenia

Groepsreis Kenia opties

Kenia is een geweldige bestemming voor natuurliefhebbers. Je vindt er bijzondere nationale parken, valleien, bergen, moerrassen, meren, tropisch regenwoud en uitgestrekte savannes. Maak kennis met de Masai-stam en sluit je reis af aan een bountystrand.

Groepsreis – Best of Kenia
15 dagen

Groepsreizen Kenia

Tijdens deze zeer uitgebreide groepssafari door Kenia, laten we u enkele van de mooiste wildparken van het land zien en wordt uw vakantie afgesloten in een prachtig strandhotel aan de zuidkust van Mombasa. De ideale combinatie tussen safari en strand!

Groepsreis Kenia en Tanzania
18 dagen

Groepsrondreizen Kenia

Tijdens deze gamedrive door Oost-Afrika zie je zoveel wilde dieren dat je camera overuren zal gaan draaien. Reizen door Kenia en Tanzania betekent er op uit trekken met een volledig uitgeruste safaritruck en kamperen in de vrije natuur. Zo beleef je Afrika pas echt.

Kenia Tanzania en Oeganda
27 dagen

Groepssafari Kenia

Groepen olifanten, badende nijlpaarden, savannes met leeuwen en oerwouden met berggorila’s. Ontdek variëteit in de natuur, de flora en fauna, de machtige Kilimanjaro en de parelwitte stranden. Dit is de ultieme Afrika safari experience.

Bij onze geselecteerde groepsreizen Kenia kun je terecht voor een complete groepssafari. De groepsreis wordt uitgevoerd met een internationaal gezelschap. Tijdens de reis wordt je begeleidt door Engels sprekende reisleiding. Tijdens de reizen overnacht je in uitstekende hotels en bezoekt u de mooiste hoogtepunten van Kenia.

Kenia op zn best €2245,-
14 dagen
Deze prachtige 14 daagse safari brengt u naar 3 fascinerende natuurparken in Kenia; Amboseli, Tsavo East en Tsavo West. Het kenmerk van deze safari is dat u weinig kilometers in de auto hoeft te zitten en toch heel veel zult gaan zien. U reist in een kleine groep van maximaal 7 personen samen met een Engelstalige gids / chauffeur. De reis wordt afgesloten met een weekje strand aan de zuidkust van Mombasa.

Kenia Safari en Beach – €2879,-
12 dagen
Tijdens deze reis naar Kenia gaat u 3 dagen op safari in het Tsavo Nationaal park, vlakbij Mombasa. U verblijft u in safaritenten, waarbij u het echte ‘Out of Africa’ gevoel zal krijgen. Vervolgens verblijft u in het luxe viersterrenhotel Southern Palms, met haar mooie zandstranden en mooie natuur.

Kenia en Tanzania – €2149,-
16 dagen
Tijdens gamedrives door Oost-Afrika zie je een variatie aan dieren: zebra’s giraffen, olifanten, wildebeesten en leeuwen.
Beleef de wildparken Masai Mara, Naivasha, Nakuru, Serengeti en de Ngorongoro Krater. Reizen door Kenia en Tanzania betekent er op uit trekken met een volledig uitgeruste safaritruck en kamperen in de vrije natuur. Wordt één met de natuur.