Rondreizen Midden Oosten

Rondreizen Midden Oosten opties

Een rondreis door het Midden Oosten is een reis door het ontstaan van het Christen, Joden en Moslim geloof ineen. Ondanks dat het Midden Oosten voor veel reizigers een nog onbekende en betoverende wereld is, laat door de geloven en bouwwerken uit de oudheid, veel tot de verbeelding over. Veel mensen zijn nieuwsgierig en willen een rondreis ondernemen om de geheimen zelf te aanschouwen.

Jordanie is het land van de rode Wadi Rum woestijn, de historische kasba’s van Amman, de heerlijke badplaats Aqaba en natuurlijke het zevende wereldwonder Petra. Het vriendelijke Jordanie moet je eens in je leven gezien hebben. Beleef en onderga met een rondreis.

Egypte, het land van de farao’s, piramides, schitterende onderwaterwereld en de Nijl is indrukwekkend. Maak een rondreis door dit prachtige land en ontdek de geheimen van de oude geschiedenis.

Kleurrijke kasba’s, 4 prachtige koningssteden, het Atlasgebergte en een heldere sterrennacht in de Sahara woestijn. Dit is Marokko ten voeten uit.

Landen zoals Marokko, Egypte, Jordanie, Israel staan bij veel rondreis liefhebbers dan ook hoog op het lijstje. Ook een rondreis door Dubai, Oman en Tunesië stijgen in populariteit. Zowel de Noord Afrikaanse landen als de aan de oostkant van de Middellandse zee gelegen landen wemelen van oude handelssteden, kruisvaarders burchten, Griekse en Romeinse tempels, imponerende moskeeën en kleurrijke kashba’s.

Tijdens een groepsreis of individuele reis door één of meerdere landen van het Midden Oosten zult u de oudheid ruiken en de geuren en kleuren proeven. Alsof de tijd heeft stilgestaan ontdekt u Pyramides, tempels en de vele prachtige moskeeën. Christelijke, Joodse en Islamitische geloven smelten samen in Jeruzalem, eeuwenoude tradities worden getoond in Marokko en wereldwonderen worden ontdekt in Jordanie en Egypte.

De rondreis bestemmingen zijn zeer divers, je reist van bestemming naar bestemming, door woestijnen en bergen en langs prachtige kusten om te surfen of te duiken en ontspan tijdens het proeven van de waterpijp in één van de oude theehuisjes die in ieder land wel te vinden zijn. Kortom: Een rondreis in het Midden Oosten opent u ogen en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Bekijk de rondreis aanbiedingen rechtsboven maar eens of kies uw favoriete land voor het totale aanbod aan rondreizen.