Rondreis Sri Lanka

Rondreis Sri Lanka opties

Een rondreis Sri Lanka toont je sierlijke tempels, schitterende flora en fauna, hagelwitte stranden en eindeloze theeplantages. Het land is gevarieerd en heeft voor ieder wat wils. Sri Lanka kan het gehele jaar uitstekend bezocht worden. Een rondreis kun je dan ook ten alle tijden ondergaan. Maak een treinreis door de binnenlanden en verken de tempels per fiets. Beklim de Lion Rock en dompel je onder in de Boedhistische cultuur. Trek de regenwouden en wildparken in en spot olifanten en de meest kleurijke dieren. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Lees dan verder…..

Groepsreis
12/15/18/21/24 dagen
Groepsreis
Privereis
12/16/18/21/24 dagen
Privereis
Reizen met kinderen
12/15/18/21/24 dagen
Reizen met kinderen

Op ontdekking in Sri Lanka

Welkom in Sri Lanka! Ook wel de parel van de Indische Oceaan genoemd door de verbazingwekkende diversiteit en ongekende schoonheid van het land. Natuur, historie en een tropische sfeer: in Sri Lanka vind je het allemaal. Bewonder oude koningssteden als Anuradhapura, waar zich tussen de uitgestrekte ruïnes nog vele prachtig bewaard gebleven stoepa’s bevinden, beklim de indrukwekkende Leeuwenrots in Sigiriya, ontdek de glooiende theeplantages en klaterende watervallen in Nuwara Eliya en ga op zoek naar luipaarden en olifanten in Yala National Park.

Rondreis en strandvakantie ineen

Ontspannen afsluiten? Sri Lanka heeft prachtige stranden met kokospalmen, goudgeel zand en helderblauw water én is heel geschikt als combinatiereis met een verblijf op de Malediven! De lange stranden van Negombo en Hikkaduwa zijn omringd met palmen. Ideaal voor een ontspannen wandeling of een tropische cocktail in het zand.