Rondreizen Zuid Amerika

Rondreizen Zuid Amerika opties

Jungles, bergen, een grote diversiteit aan oude culturen en imposante Inca ruïnes, woestijnen, steden, stranden en een rijke historie zorgen voor een unieke belevenis. Er wonen evenveel nationaliteiten als de wereld landen telt! Door de eeuwenlange Spaanse overheersing wordt in de meeste landen van Zuid-Amerika Spaans gesproken of Portugees (in Brazilië). De Spanjaarden brachten ook het katholieke geloof: Maria is nog steeds een belangrijke beschermheilige. Het Andes gebergte strekt zich uit over zeven landen: Argentinië, Chili, Bolivia, Peru, Ecuador, Colombia en Venezuela. De Amazone rivier, de machtigste van de wereld (ca. 6000 km lang), stroomt dwars door de jungle. De Indiaanse bevolking leeft zoals hun voorouders met eigen tradities; 30.000 jaar geleden kwamen zij vanuit Azië naar Amerika en verspreidden zich.

Rondreizen Argentinië

Een rondreis door Argentinië is een belevenis opzich.  Je vindt er zowel ijsvlaktes als tropische jungles. Van de Iguazu Falls tot het koude Patagonië en naar het bruisende Buenos Aires. Argentinië heeft het!

Rondreizen Peru

Wie een rondreis wilt maken waar alles inzit qua cultuur en natuur zou een rondreis Peru moeten selecteren. Dit land is erg divers qua natuur, cultuur, landschap en bezienswaardigheden, ieder gebied is compleet anders en heeft fascinerende bezienswaardigheden te bieden.

Rondreizen Brazilië

De jungles van de Amazone, parelwitte stranden aan de Oostkust en de natuurgebieden in het zuiden zorgen voor ongekende mogelijkheden. Een rondreis door dit schitterende land beleef je in een roes. Je ziet ontzettend veel prachtige natuur en cultuur elementen.

Rondreizen Suriname

Suriname wordt als bestemming steeds populairder om te bezoeken. Deze vroegere Nederlandse kolonie heeft zo ongelofelijk veel te bieden. De overweldigende natuur, prachtige dieren en diverse marrondorpen die je bezoekt brengen je in extase.

Rondreizen Colombia

Een rondreis Colombia wordt steeds vaker ondernomen. De onrustige periode van Colombia is voorbij en nu is de kans om de schoonheid van dit prachtige land te ontdekken. Colombia heeft alles wat een rondreis de moeite waard maakt.

Rondreizen Ecuador

Ecuador rondreizen zijn stuk voor stuk veelzijdig en uniek. Dit prachtige Zuid Amerikaanse land heeft een gevarieerde kust, een groot stuk Amazone gebied, koloniale steden, vulkanen, het indrukwekkende Andes gebergte en de Galápagos archipel voor de kust. Hier vind je dieren die je nergens ander aantreft.