Groepsreis Indonesie

Groepsreis Indonesië opties

Bezoek via een groepsreis Indonesië. Ontdek met gelijkgestemden de mooiste plekken en eilanden van Indonesië. Via een groepsrondreis zie je de mooiste culturele rijkdommen en ontdek je de prachtige natuur van Indonesie op z’n best. Een gids weet alle mooie plekjes en vertelt uitgebreidt over datgeen je te zien krijgt. Wat weet jij nu van de Borobudur tempel of de reden waarom er rijst op sawah’s verbouwd wordt? Van de lokale tradities en gewoontes? En welke exotische diersoorten je te zien krijgt? Dit kom je allemaal te weten door via een groepsrondreis Indonesië aan te doen.

Groepsreis met kinderen Java en Bali
21 dagen

Rondreis Indonesie

Schitterende gezinsrondreis waarin  alle hoogtepunten van Java en Bali worden bezocht. Jullie bezoeken onder andere Bandung, de Borobudur tempel, Jogjakarta en de Bromo-vulkaan. Hierna reis je met je gezin per boot naar het godeneiland Bali  voor enkele heerlijke stranddagen in een hotel met zwembad. Tijdens de rondreis reizen jullie per luxe airco-touringcar en verblijf je in comfortabele hotels! Geniet van deze reis en ontdek de mogelijkheden door op de onderstaande link te klikken.

Groepsreis Indonesië
22 dagen

Rondreis Indonesie

Een schitterende reis door de afwisselende archipel Indonesië. Gedurende drie weken bezoek je Java, Bali en de Gili eilanden. Maak kennis met de enorme diversiteit aan landschappen en kleurrijke culturen. Je smult van de meest verrukkelijke gerechten, bezoekt traditionele dansvoorstellingen en geniet op heerlijke stranden. Je geniet van prachtige kusten, oerwouden, werkende vulkanen en rijstterrassen. Geniet van deze onvergetelijke groepsreis! Druk oranje button voor meer details.

Voordelen Groepsrondreis Indonesië

Reizen met een groep gelijkgestemden biedt zo zijn voordelen. Hieronder de 5 voordelen om in groepsverband door Indonesië te reizen.

  • Een groepsreis vergt relatief weinig voorbereiding
  • Een groepsreis bespaard ter plekke tijd
  • Een groepsreis staat garant voor mooie ontmoetingen
  • Tijdens een groepsreis leer je van anderen
  • Via een groepsreis Indonesië kun je naar plekken en eilanden waar je alleen niet snel heen zou gaan

Vergelijk groepsrondreizen Indonesië

Naast bovenstaande drie prachtig uitgekozen groepsreizen op basis van de juiste prijs/kwaliteit hebben wij meer groepsreizen Indonesië in ons aanbod. Door de groepsrondreizen van diverse reisaanbieders samen te voegen tonen wij het grootste aanbod Indonesië reizen wat online te vinden is. Dit zijn reizen van 10 tot 28 dagen. Keuze genoeg en voldoende informatie om groepsreizen Indonesië te vergelijken.