Rondreis Jordanië

Rondreis Jordanie opties

Een rondreis Jordanie is een ware ontdekking langs oude beschavingen. Het land dat Petra, één van de zeven wereldwonderen, bezit heeft veel te bieden en wordt qua vakantie bestemming steeds populairder. En dat is niet gek, want Jordanie heeft voor ieder wat wils. Liefhebbers van cultuur en geschiedenis halen hun hart op. Zonaanbidders kunnen terecht aan de kust. Er zijn veel rondreis aanbieders die deze optie combineren. Voor de mooiste natuurverschijnselen kunt u terecht in het binnenland. Kortom, een rondreis Jordanie is spectaculair. Alle ingredienten voor een succesvolle vakantie zijn aanwezig.

Groepsreis
12/15/18/21/24 dagen
Groepsreis
Privereis
12/16/18/21/24 dagen
Privereis
Reizen met kinderen
12/15/18/21/24 dagen
Reizen met kinderen

Rondreis Jordanië opties

Jordanie staat garant voor een afwisselende rondreis. Bij een bezoek aan dit land is het eerste dat opvalt de vriendelijke en gastvrije bevolking. Tijdens het rondreizen maak je kennis met de boeiende cultuur van het oude Midden-Oosten. Je bezoekt eeuwenoude ruïnes, indrukwekkende steden, kleurrijke souks, heilige moskeeën, Byzantijnse kerken, kruisvaarderkastelen, woestijnen en parelwitte stranden. Echter is het pronkstuk van het land “Petra”. Dit zevende wereldwonder is door uitverkiezing één van de grootste toeristische trekpleisters in de wereld geworden.

Rondreis Jordanie opties
Jordanie is op vele manieren te bereizen. De één wil reizen per groep, de ander wil meer individuele vrijheid. Ook is het prima te doen om met je gezin door Jordanie te reizen. De bevolking is gek op kinderen en je kids zullen aan aandacht niet tekort komen. Ook is het mogelijk om een rondreis door buurlanden te boeken. De laatste jaren zijn combinaties met Egypte, Syrie, Libanon en de Sinai woestijn populair om samen met Jordanie te ontdekken. Ook is Israel te combineren. Zo ziet u in één rondreis Petra, Wadi Rum, de Dode Zee en Jeruzalem ineen.

Rondreis Jordanie aanbiedingen

KoningAAP: Groepsreis Jordanie
NRV – Privereis Jordanie

1. Fox individueel: De magie van Jordanie
2. Shoestring: Egypte en Jordanie
3. Fox groepsreis – 1001 nacht rondreis Jordanie
4. Djoser: Rondreis Jordanie en Israel
5. Baobab: Rondreizen Jordanie
6. Kras: Cultuurschatten Jordanie
7. Sawadee: 7 wereldwonder reis
8. Baobab: Familiereis Jordanie
9. Koning AAP: Groepsreis ruines en woestijnen
10. Sawadee: Rondreis Jordanie Salaam Aleikum
11. KRAS Fly Drive Jordanie
12. Djoser – Groepsreizen Jordanie
13. Jordanie2GO:- Bouw je eigen Jordanie reis