rondreis Ethiopie

Rondreis Ethiopië opties

Wilt u een unieke rondreis ondernemen en in gebieden komen waar nog niet veel toeristen zijn geweest? Ga dan op rondreis door Ethiopie en ontdek dit fantastische land. Velen denken dat Ethiopie een droog land is waar niks te beleven valt. Wat veel mensen niet weten is dat met name het Noorden erg groen is en het gebied langs de blauwe Nijl veen prachtig landschap heeft en dat het land bezaaid is met middeleeuwse kerken. Dit in combinatie met traditionele stammen zorgt voor een unieke ervaring. Ontdek Ethiopie per groepsreis.

rondreis Ethiopie

Rondreizen Ethiopië. De bakermat van de mensheid

Volgens sommigen de bakermat van de mensheid. Ethiopië een land van contrasten en extremen. Op ‘t gebied van geologie en geografie: een encyclopedie. Op‘t gebied van religie: een uniek land met een grote culturele diversiteit. Liefhebbers van historie, religie, geologie en antropologie kunnen voluit aan hun trekken komen om vervolgens te constateren dat Ethiopië een land is dat zich moeilijk laat vergelijken met andere Afrikaanse landen.

Rondreis Ethiopië ervaring

Een rondreis door Ethiopië is een unieke ervaring en leent zich voor een bijzondere reis. Het land is een mozaïek van culturen en wordt door velen als het mooiste land van Afrika beschouwd. Wat velen niet verwachten is dat in het land veel middeleeuwse kerken te vinden zijn. Er wordt zelfs gesuggereerd dat in Ethiopie ergens de Heilige Graal verstopt is. Dit in combinatie met authentieke stammen geeft een kleurrijke mix tussen geloof en eeuwenoude Afrikaanse tradities. Priesters en pelgrims worden afgewisseld met witgeschilderde stamleden en wildemannen met schotellippen. Tijdens een rondreis Ethiopie slentert u over kleurrijke markten, sierlijke kerken en oeroude ruines uit de tijd van de start van onze jaartelling. Je kunt prachtige wandelingen maken in het panoramische Simien gebergte. Ontdek de kloosters op de eilandjes van het Tanameer en ontmoet de stammen met hun tradities en gewoontes. Een rondreis Ethiopie is onvergetelijk!

Wij tonen een selectie van de meest prachtige reizen Ethiopie. Hierboven vind u inspiratie rondreizen die tevens direct te boeken zijn. Hoofdzakelijk worden groepsreizen in Ethopie aangeboden. Deze groepsrondreizen bieden echter voldoende vrijheid om op jouw manier Ethiopie te ontdekken.