Rondreis Ethiopie

Wilt u een unieke rondreis ondernemen en in gebieden komen waar nog niet veel toeristen zijn geweest? Ga dan op rondreis door Ethiopie en ontdek dit fantastische land. Velen denken dat Ethiopie een droog land is waar niks te beleven valt. Wat veel mensen niet weten is dat met name het Noorden erg groen is en het gebied langs de blauwe Nijl veen prachtig landschap heeft en dat het land bezaaid is met middeleeuwse kerken. Dit in combinatie met traditionele stammen zorgt voor een unieke ervaring. Ontdek Ethiopie per groepsreis. Bekijk het aanbod rechtsboven op deze pagina.

rondreis Ethiopie

Rondreizen Ethiopie – de ultieme rondreis
Een rondreis door Ethiopië is een unieke ervaring. Wat velen niet verwachten is dat in het land veel middeleeuwse kerken te vinden zijn. Er wordt zelfs gesuggereerd dat in Ethiopie ergens de Heilige Graal verstopt is. Dit in combinatie met authentieke stammen geeft een kleurrijke mix tussen geloof en eeuwenoude Afrikaanse tradities. Priesters en pelgrims worden afgewisseld met witgeschilderde stamleden en wildemannen met schotellippen. Tijdens een rondreis Ethiopie slentert u over kleurrijke markten en kunt u prachtige wandelingen maken in het panoramische Simiengebergte. Ontdek de kloosters op de eilandjes van het Tanameer. Ontmoet de stammen en zie hun tradities en gewoontes.

Wij tonen het aanbod van diverse rondreis aanbieders die de meest prachtige reizen in Ethiopie aanbieden. Hoofdzakelijk worden groepsreizen in Ethopie aangeboden. Deze groepsrondreizen bieden echter voldoende vrijheid om op jouw manier Ethiopie te ontdekken.

Rondreis Ethiopie aanbod

1. Djoser: Rondreis Ethiopie 23 dagen
2. Fox Rondreizen: Ethiopie individuele rondreis
3.Shoestring: Groepsreis Ethiopie. Afrika’s geheim
4.Sawadee: Ondergrondse kerken, kleurrijk volk
5.Fox reizen: Rondreis mythisch Ethiopie
6.Koning Aap: Rondreis Ethiopie compleet
7.Fox individueel: Hoogtepunten Ethiopie
8.Sawadee: De oude kerken van Ethiopie
9. Baobab: groepsreis Ethiopie hoogtepunten

Reacties zijn gesloten.